Facebook Pixel "Δεν πωλείται, εκτός εάν…"
| 2011-04-12 15:35:00

"Δεν πωλείται, εκτός εάν…"

"Δεν πωλείται, εκτός εάν…"

Οι προθέσεις του Ολυμπιακού όσον αφορά στο θέμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου είναι πολύ απλές και πέρα για πέρα ξεκάθαρες...

O 26χρονος στόπερ προορίζεται από τη διοίκηση για να αποτελέσει μαζί με τον Τοροσίδη το δίδυμο των επόμενων αρχηγών του Θρύλου.

Ο Αβραάμ, στα 26 του χρόνια, αποτελεί το νέο ηγέτη της ερυθρόλευκης άμυνας και σίγουρα αποτελεί ένας από τους ελάχιστους Έλληνες που… κυκλοφορούν και μπορούν να σταθούν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Μοιραία λοιπόν, από τη στιγμή που ούτως ή άλλως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σαν στόχο του να δημιουργήσει έναν Ολυμπιακού που θα έχει ελληνικό κορμό, τότε οποιοδήποτε μεταγραφικό σενάριο και φήμη για τον διεθνή στόπερ απλά δεν αγγίζει τους ανθρώπους της ομάδας.

Όπως μάλιστα έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, μετά τη φιέστα με τη Λάρισα την Κυριακή, η διοίκηση θα φωνάξει τόσο τον Αβραάμ όσο και τον Βασίλη Τοροσίδη για να τους προτείνει νέα βελτιωμένα συμβόλαια.

Το τωρινό συμβόλαιο του Παπαδόπουλου λήγει σε ένα χρόνο και αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτό δεν υπάρχει καν ρήτρα. Γεγονός που φυσικά σημαίνει ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του Ολυμπιακού να συζητήσει -αν το επιλέξει- την οποιαδήποτε πρόταση φτάσει για τον ποδοσφαιριστή.

Το μοναδικό ενδεχόμενο που θα αναγκάσει επί της ουσίας τη διοίκηση να καθίσει στο τραπέζι και να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησής του, είναι να φτάσει πρόταση που θα ξεφεύγει από τα στενά οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας και της εποχής.

Τότε και μόνο τότε, ο Ολυμπιακός θα μπει στη διαδικασία συζητήσεων, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει αυτόματα ότι θα επιλέξει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Κάθε άλλο…

Άλλωστε είπαμε: ο Αβραάμ, αν όλα εξελιχθούν όπως αναμένονται, υπολογίζεται από άπαντες στον Ολυμπιακό να αποτελέσει ένα βασικότατο γρανάζι του κορμού των επόμενων επιτυχιών του Θρύλου.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags