Facebook Pixel Ψαρεύοντας στο σιντριβάνι…
| 2011-04-12 21:38:00

Ψαρεύοντας στο σιντριβάνι…

Ψαρεύοντας στο σιντριβάνι…

Τρίτη και… φαρμακερή! O Mίλτος ο νταλικέρης μας επιφυλάσσει στο blog του άλλη μία ξεκαρδιστική ρετρό ιστορία. Αυτή τη φορά μας αφηγείται για την πρώτη πυρκαγιά που προκλήθηκε από νερό. Πώς έγινε αυτό; Διαβάστε την ιστορία του… εμπρηστή.

Τρίτη, ημέρα ρετρό κι ενώ το Πανελλήνιο, σόρι, το …Παναθηναϊκό ασχολείται με το ΔουΣού και τα χαΐρια των πολυμεγαλομετόχων, εμείς θα μπούμε και πάλι στη μηχανή του χρόνου για να επιστρέψουμε εκεί που βρισκόμασταν στο προηγούμενο θέμα.

Πρωταγωνιστής της προηγούμενης, εμβόλιμης ιστορίας μας, ήταν ο Ντούζας με το τρίκυκλο, ο οποίος ήταν ένας ...Γκαβού της εποχής και γι΄ αυτό φιλοξενήθηκε στη στήλη παρέα με την τρακαρισμένη Μάστανγκ του Γάλλου.

Ο Ντούζας ήταν καλό παλικάρι, αλλά όταν έπινε ένα-δυο ούζα στον καφενέ, γινόταν ικανός για όλα. Κακό δεν έκανε σε κανέναν. Εξαίρεση στον κανόνα της καλοσύνης του, ήταν ο Δήμαρχος, ο Γιωργομάκος. Στην αρχή ο Ντούζας του ζήτησε «δουλειά στον Άγιο Δημόσιο» για να τον ψηφίσει, αλλά έγινε μόνο το ένα από τα δύο. Αυτός ψήφισε Γιωργομάκο, αλλά ο Γιωργομάκος δεν τον έβαλε στον Άγιο Δημόσιο.

Μετά ο Ντούζας ...ανακαίνισε την επιχείρηση που του είχε αφήσει ο μακαρίτης ο πατέρας του: το τρίκυκλο. Το έβαψε, του πέρασε καινούργια αλυσίδα, το πήγε και στο γκαράζι του Μαστρομανέλου για να λύσουν και να ξαναδέσουν τη μηχανή και το έφτιαξε τζιτζιλόνι.

Μόλις το κυκλοφόρησε, ξαναπήγε στον Γιωργομάκο και του είπε: «Αφού δεν μου έδωσες δουλειά, θα μου δίνεις δουλειές». Εννοώντας πως ήθελε να αναλάβει μεταφορές και μικροδουλειές του Δήμου με όχημα το τρίκυκλο.

«Τι να κουβαλήσω, ρε, με το τρίκυκλο; Ούτε τα γκογκόβια μου δεν μπορεί να σηκώσει", ισχυρίστηκε ο Ντούζας πως του είπε ο Γιωργομάκος, ο οποίος με τη σειρά του διέρρεε πως ο Ντούζας τον έβρισε λέγοντας πως «στις εκλογές θα πάρεις τα γκογκόβια μου» και πως -ως άλλος Χλαπάτσας- τον απείλησε «θα σου δείξω εγώ, θα δεις τι θα πάθεις».

Είδε...

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο του Μίλτου στο www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags