12/04/11 - 22:16

Οι τέσσερις καλύτερες ημέρες της Ελλάδας!

Ο Βασίλης Σαμπράκος συνδυάζει την οικονομική κρίση με την 4ήμερη απεργία του Τύπου και συμπεραίνει ότι τελικά τα media έχουν μαυρίσει την ψυχή και τη ζωή του Έλληνα.

Οι τέσσερις καλύτερες ημέρες της Ελλάδας!
41.371views 0shares

Άρχισα να το συνειδητοποιώ μέσα από συζητήσεις με συγγενείς και φίλους. Το διαπίστωσα και το επιβεβαίωσαν σήμερα, μέσα από την επαφή, τη συναναστροφή με απλούς, κανονικούς ανθρώπους: έφτιαξε, για λίγο το κέφι των Ελλήνων. Μια έρευνα πιθανόν να έδειχνε ότι δούλεψε καλύτερα η αγορά. Οι Έλληνες πήραν μια ανάσα. Κι αυτο συνέβη επειδή δεν άκουγαν, δεν έβλεπαν, δεν διάβαζαν ειδήσεις επί τέσσερις σερί ημέρες. Η Ελλάδα θύμισε τη χώρα των θερινών διακοπών, του Αυγούστου.

Εδώ και περίπου δύο χρόνια συμφωνούσα με τον ισχυρισμό ότι τα media έκαναν την κρίση να δείχνει χειρότερη. Πίστευα καιρό τώρα ότι τα media έχουν μαυρίσει την ψυχή και τη ζωή του Έλληνα. Πλέον έχω στα χέρια μου τα τεκμήρια. Η Ελλάδα είχε καλύτερο κέφι από ποτέ, στη διάρκεια των δύο ετών, τις προηγούμενες τέσσερις ημέρες. Πόσο πολύτιμο είναι το μάθημα. Πόσο αδιάφορα θα σταθούν και πάλι απέναντί του τα media.

ΠΗΓΗ: sambrakos.blogspot.com