Facebook Pixel Από βορρά προς νότο ο Βιτόλο;
| 2011-04-13 09:20:00

Από βορρά προς νότο ο Βιτόλο;

Από βορρά προς νότο ο Βιτόλο;

Κάτι τρέχει με τον Βιτόλο στον ΠΑΟΚ! Ο Ισπανός αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης και την ίδια ώρα φημολογείται ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός εξέφρασε πρόσφατα τάσεις φυγής από τον ΠΑΟΚ με δηλώσεις που δεν άρεσαν καθόλου στον Ζαγοράκη.

"Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμα, αλλά ένας ποδοσφαιριστής δεν ξέρει το μέλλον του. Όταν τελειώσει η σεζόν θα πρέπει να συζητήσουμε και οι δύο πλευρές, τόσο για το τι θέλει ο ένας όσο και για το τι θέλει ο άλλος", αυτές οι δηλώσεις έγιναν πριν από λίγες ημέρες από τον Βιτόλο και έβαλαν φωτιά στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Γιατί ο παίκτης άφησε να εννοηθεί ότι θα σκεφτεί να φύγει το καλοκαίρι από την ομάδα, παρόλο που έχει συμβόλαιο δύο χρόνων ακόμη με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Προ ημερών, μάλιστα, γράφτηκαν σενάρια, σύμφωνα με τα οποία, μία ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Βιτόλο είναι ο Ολυμπιακός. Κάτι το οποίο, βεβαίως, δεν επιβεβαιώνεται, αλλά μπορεί να έχει βάση από τη στιγμή που ο Ισπανός και καλός παίκτης σε καλή ηλικία είναι (27 ετών) και παίζει σε μια θέση που πλέον "πονάνε" σημαντικά οι Πειραιώτες μετά τη φυγή του Ντουντού.

Παράλληλα, σήμερα διαβάζουμε στη «sportday» ότι ο παίκτης έχει προταθεί και στον Παναθηναϊκό! Βεβαίως, η κατάσταση στους «πράσινους» μόνο τέτοιες πληροφορίες -περί δαπανηρών μεταγραφών- δεν μπορούν να ενισχύσουν, ωστόσο το γεγονός ότι ο παίκτης προτάθηκε μπορεί να σημαίνει κάλλιστα ότι όντως ψάχνεται να αλλάξει περιβάλλον και γιατί όχι να μετακομίσει πιο ...νότια τη νέα σεζόν.

Πάντως, ακόμη κι αν ο Βιτόλο εκφράσει ανοιχτά, πια, την επιθυμία στον Ζαγοράκη να φύγει (κάτι τέτοιο θα γίνει μετά τα πλέι οφ) ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα περιμένει να πάρει στα χέρια του μια καλή πρόταση για να συναινέσει από τη στιγμή που ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags