Facebook Pixel Ένα δώρο για την φουκαριάρα την ΑΕΚ…
| 2011-04-13 10:40:00

Ένα δώρο για την φουκαριάρα την ΑΕΚ…

Ένα δώρο για την φουκαριάρα την ΑΕΚ…

Γιορτάζει σήμερα η ΑΕΚ; Αυτό ρωτάμε κατ’ αρχήν με αφορμή τα γενέθλιά της. Μια ιστορική μέρα για την Ένωση, όμως δεν μπορούν να μην έρθουν στο μυαλό και κάποιες μαύρες σκέψεις.

Αλήθεια, πού βρίσκεται η ΑΕΚ σήμερα; Αυτή είναι η επίκαιρη ερώτηση, όπως λένε και στην… βουλή.

Πλησιάζει σιγά – σιγά να κλείσει και η Ένωση έναν αιώνα ζωής, αλλά από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 περνάει τα δικά της πέτρινα χρόνια. Η ΑΕΚ έχει μείνει χωρίς πρωτάθλημα, το ρόστερ της δεν έχει καμία σχέση με τους παικταράδες που είχε πριν δέκα και δεκαπέντε χρόνια, ενώ ηγέτης δεν υπάρχει στον σύλλογο για να μπορεί να συσπειρώσει και να εμπνεύσει για ένα καλύτερο αύριο.

Τα οικονομικά προβλήματα της ιστορικής ΑΕΚ, ότι δεν υπάρχει φως στο τούνελ γι’ αυτό το πρόβλημα, ενώ παράλληλα το γεγονός ότι δεν είναι συνδιεκδικήτρια του τίτλου όπως αρμόζει στην βαριά της φανέλα, γίνονται πιο έντονα ειδικά σήμερα που ο σύλλογος έχει γενέθλια… Ούτε γήπεδο, ούτε λεφτά, ούτε ρόστερ – δύναμη όπως παλιότερα, ούτε πρωταγωνιστικός ρόλος στο πρωτάθλημα.

Το μόνο που περιμένουν πια οι πικραμένοι οπαδοί της ομάδας είναι ο τελικός κυπέλλου, όμως κανείς δεν ξέρει αν κι αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει σαν βάλσαμο για τα χρόνια προβλήματα της ΑΕΚ. Αυτό το δώρο, πάντως, θέλουν για τα γενέθλια…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags