13/04/11 - 10:57

Τι να το κάνει το ...Hyundai ο Σισέ ρε παιδιά;

Έχει προσωπική συλλογή από υπερπολυτελή πανάκριβα αμάξια (Mπέντλεϊ, Λαμποργκίνι, Χάμερ κλ.π). Τώρα απέκτησε κι ένα …Hyundai i30! Ο λόγος για τον Τζιμπρίλ Σισέ που λογικά θα το δωρίσει σε κάποιον που το έχει πραγματικά ανάγκη.

Τι να το κάνει το ...Hyundai ο Σισέ ρε παιδιά;
51.656views 0shares

Όπως διαβάζουμε στο zougla.gr, η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Hyundai, στα πλαίσια της χορηγικής της συνεργασίας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός βράβευσε τον Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος αναδείχθηκε «Man of the Season» για την ποδοσφαιρική περίοδο 2009-2010, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Μάνδρα Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η παράδοση του Hyundai i30, επάθλου της ψηφοφορίας στον κορυφαίο Γάλλο ποδοσφαιριστή από τον γενικό διευθυντή της Hyundai Ελλάς, Απόστολο Κοκολιό, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών και των δύο εταιριών.

Ο Σισέ αναδείχθηκε, μέσω της συγκεκριμένης ψηφοφορίας ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της περυσινής περιόδου στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας του Παναθηναϊκού για τις εγχώριες διοργανώσεις, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει και να συγκεντρώσει τις περισσότερες βραβεύσεις.

Η διάκριση αυτή προέκυψε μέσω ψηφοφοριών που διεξήχθησαν μεταξύ των δημοσιογράφων που κάλυπταν από το γήπεδο τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας του Παναθηναϊκού.