Facebook Pixel Τι να το κάνει το ...Hyundai ο Σισέ ρε παιδιά;
| 2011-04-13 10:57:00

Τι να το κάνει το ...Hyundai ο Σισέ ρε παιδιά;

Τι να το κάνει το ...Hyundai ο Σισέ ρε παιδιά;

Έχει προσωπική συλλογή από υπερπολυτελή πανάκριβα αμάξια (Mπέντλεϊ, Λαμποργκίνι, Χάμερ κλ.π). Τώρα απέκτησε κι ένα …Hyundai i30! Ο λόγος για τον Τζιμπρίλ Σισέ που λογικά θα το δωρίσει σε κάποιον που το έχει πραγματικά ανάγκη.

Όπως διαβάζουμε στο zougla.gr, η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Hyundai, στα πλαίσια της χορηγικής της συνεργασίας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός βράβευσε τον Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος αναδείχθηκε «Man of the Season» για την ποδοσφαιρική περίοδο 2009-2010, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Μάνδρα Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η παράδοση του Hyundai i30, επάθλου της ψηφοφορίας στον κορυφαίο Γάλλο ποδοσφαιριστή από τον γενικό διευθυντή της Hyundai Ελλάς, Απόστολο Κοκολιό, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών και των δύο εταιριών.

Ο Σισέ αναδείχθηκε, μέσω της συγκεκριμένης ψηφοφορίας ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της περυσινής περιόδου στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας του Παναθηναϊκού για τις εγχώριες διοργανώσεις, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει και να συγκεντρώσει τις περισσότερες βραβεύσεις.

Η διάκριση αυτή προέκυψε μέσω ψηφοφοριών που διεξήχθησαν μεταξύ των δημοσιογράφων που κάλυπταν από το γήπεδο τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags