Facebook Pixel Aχ και να είχαμε έναν Μαρινάκη...
| 2011-04-13 11:59:00

Aχ και να είχαμε έναν Μαρινάκη...

Aχ και να είχαμε έναν Μαρινάκη...

Το μοντέλο του Ολυμπιακού φαίνεται ότι... νοστάλγησε ο Μίμης Δομάζος, που θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν δικό του... Μαρινάκη για να πάρει τα πάνω του!

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Το πως θα ενεργήσουν οι κύριοι που έχουν τις τύχες της ομάδας θα το δούμε στην πορεία. Με αύξηση 15 εκατ. δεν μπορεί να σωθεί ο Παναθηναϊκός, αφήστε που θα μαζευτούν τα μισά και αν...», δήλωσε αρχικά Δομάζος στον "SentraFM".

Για την πτώχευση του ΠΑΟ: «Αυτή η λέξη δεν μου αρέσει. Στα 20 χρόνια που έζησα στον Παναθηναϊκό και συνεργάστηκα με μεγάλους προέδρους, δεν είχα ακούσει ποτέ αυτή τη λέξη. Σοκαρίστηκα όταν το άκουσα αυτό για ένα γωνιακό μαγαζί με πολύ κόσμο από πίσω του...».

Τις ευθύνες για το αδιέξοδο τις έριξε σε όλους: «Ο πρώτος που έχει την ευθύνη είναι ο Βαρδινογιάννης άσχετα αν έδωσε στον Πατέρα να κάνει το κουμάντο. Όταν έχεις το 55% δεν αφήνεις τον Παναθηναϊκό και φεύγεις».

Για το 25% των μετοχών που «χάριζε» ο Τζίγγερ: «Ποιος να βρεθεί για το 25% όταν έχει το 30% και κάνει το κουμάντο εκείνος; Είχε δηλώσει πως είναι έξω, αλλά είχε 14 μέλη στο ΔΣ και όλοι οι υπάλληλοι είναι δικοί του. Για να πάρει ένας τον Παναθηναϊκό και να κάνει μεταγραφή θα έπρεπε να ρωτήσει πάλι τον μεγαλομέτοχο».

Όσο για το ποια είναι η λύση: «Πρέπει κάποιος να πάρει την ομάδα. Ποιος θα είναι δεν ξέρω. Πρέπει να βγει κάποιος μπροστά να βάλει τα λεφτά όπως έγινε στον Ολυμπιακό. Έφυγε ο κ. Κόκκαλης, ήρθε ο κ. Μαρινάκης προχωρά μόνος του και είδατε τι καλά που πάει ο Ολυμπιακός».

Για να γίνει όμως αυτό πρέπει: «Να πουληθεί όλο το ποσοστό και από όλους. Τότε πολλοί είναι αυτοί που θα βρεθούν να αγοράσουν. Αλλά όχι να πούμε ένα νούμερο που δεν θα μπορεί να αγγίξει κανείς. Να πούμε ένα νούμερο σωστό. Αυτή είναι η γνώμη μου».

Για την πρόταση για... ξεπούλημα ποδοσφαιριστών: «Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Αν πουλήσεις τον κορμό σου θα θες άλλα πέντε χρόνια να φτιάξεις ομάδα. Να πουληθεί ένας, όχι 4-5. Πάλι ο φουκαράς φίλαθλος κόσμος θα την πληρώσει και θα τον παρακαλάμε να έρθει να πάρει διαρκείας. Οι μεγάλες ομάδες γίνονται από μεγάλους παίκτες. Ρώτησα χθες ποιος θα αναλάβει το φορτίο να διώξει και να πάρει...»

Μιλώντας για την απουσία του Βγενόπουλου: «Απέχει γιατί αηδίασε. Όταν έβαζε τόσα λεφτά, 22 εκατ. νομίζω, και τον έβριζαν, τα παράτησε. Κάθε μέρα έβγαιναν οι εφημερίδες. Ρωτήστε και τον ίδιο αν και κάποια στιγμή θα βγει να μιλήσει. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα και δεν τα ξέρω όλα».

Ερωτηθείς αν είναι αισιόδοξος: «Δεν αισιοδοξώ πως θα βρεθεί άμεσα λύση. Αν λένε πως πτωχεύσαμε η λύση είναι να κόψουμε τα συμβόλαια και θα έρθουμε εκεί που ήμασταν κάποτε... Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.

Η χρονιά θα είναι άσχημη για τον Παναθηναϊκό. Θα έρθουν τα πάνω κάτω. Δεν πιστεύω πως θα μπουν τα λεφτά της αύξησης. Χθες έκανε λογαριασμό ο κ. Βαρδινογιάννης ποιοι θα βάλουν και αν μπουν τα μισά είναι ζήτημα».

Για την πώληση παικτών: «Θα βγουν αύριο και θα πουν διώχνουμε τον Σισέ; Δεν είπαν ονόματα χθες, αλλά είναι λογικό να φύγουν οι ποδοσφαιριστές με την μεγαλύτερη αξία. Δηλαδή οι Νίνης, Τζόρβας, Λέτο. Μακάρι να βγω πάλι ψεύτης, αλλά είναι άσχημα τα πράγματα...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags