Facebook Pixel "Δεν αντέχει τη χασούρα"
| 2011-04-13 12:27:00

"Δεν αντέχει τη χασούρα"

"Δεν αντέχει τη χασούρα"

Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για τις κατηγορίες του Κώστα Πηλαδάκη στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου. "Εκτέθηκε αυτός, όχι ο Πιλάβιος".

ΤΑ δύο κατεξοχήν πράγµατα που δεν αντέχονται είναι η καψούρα κι η χασούρα. Κι εκεί είναι που φαίνεται το µέγεθος των ανδρών. Το κατά πόσο µπορούνε να τα σηκώσουνε µε αξιοπρέπεια, χωρίς να γίνονται πατσαβούρηδες. Αυτά σαν γενικά κι αφηρηµένα.

Πάµε τώρα στα συγκεκριµένα: Στον Κώστα Πηλαδάκη και στο κατά πόσο αντέχει τη χασούρα του υποβιβασµού. Από τις κασέτες, λοιπόν, έστω και τροποποιηµένες µέσω της µεθόδου της κοπτοραπτικής περάσαµε στο επόµενο στάδιο: Στα σου 'πα, µου 'πες, του 'πα. Ετσι προσδιορίζονται οι συνταρακτικές αποκαλύψεις του προέδρου της Λάρισας:

«Ενηµέρωσα τον κύριο Πιλάβιο για το ποιοι µας πλησίασαν, τι µας είπαν, για τις ενδείξεις που έχουµε και κατονόµασα συγκεκριµένα πρόσωπα στην ΕΠΟ, που πριν από δικά µας παιχνίδια τηλεφώνησαν σε διαιτητές και επόπτες. Ο κ. Πιλάβιος έκανε την έρευνα και µου είπε ότι έχω δίκιο». Να το πω κι εγώ τώρα µε δικά µου λόγια σε πέντε λέξεις: Πιάσε το αυγό και κούρευ' το. Οχι για το τυπικό της ιστορίας, αλλά για την ουσία. Να δεχτώ ότι πράγµατι ο Πηλαδάκης έµαθε κάποια πράγµατα και τα µετέφερε στον Πιλάβιο.

Στην Ελλάδα ζούµε όλοι. Ξέρουµε τι γίνεται κάθε βδοµάδα µε τους διαιτητές: Οι εννιά στους δέκα τρέχουνε ποιος θα προλάβει πρώτος. Συν τα λαµόγια που πουλάνε αέρα και παίζουνε παρολί. Αν, λοιπόν, σαν Πηλαδάκης έχεις κάποιες πληροφορίες και θέλεις να διασταυρώσεις αν είναι αληθινές, δεν σηκώνεις το τηλέφωνο να πάρεις τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Σηκώνεσαι από την καρέκλα και χτυπάς την πόρτα του εισαγγελέα: «Το και το. Παρακαλώ ενεργήστε τα δέοντα και τα νόµιµα».

Ετσι ξηγιέται όποιος επιθυµεί την κάθαρση και την εξυγίανση. Πέρα από την προστασία της οµάδας του και της επένδυσής του. Κι επικουρικά, αφού θεωρεί τον Πιλάβιο έντιµο άνθρωπο, ενηµερώνει κι αυτόν. Οχι τηλεφωνικά όµως. Εγγράφως. Για να αναλάβει και την ευθύνη όσων υποστηρίζει. Αυτός είναι ο σωστός δρόµος για όποιον θέλει να κάνει καταγγελίες. Και µόνο έτσι γίνεται αξιόπιστος.

Τα µου 'πες, σου 'πα, του 'πα είναι κουτσοµπολιό. Και δεν πείθουν και αποδυναµώνουν αυτόν που τα υποστηρίζει. Τον ίδιο τον Πηλαδάκη εκθέτουν και όχι τον Πιλάβιο. Οποιος έχει να κάνει καταγγελίες, τις κάνει στην ώρα τους και µε το σωστό τρόπο. Εκ των υστέρων και µε κουτσοµπολιό δείχνει ότι δεν αντέχει τη χασούρα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags