13/04/11 - 13:48

Εμφανίστηκε ο Φαγαδάκης!

Εκεί που λέγαμε ότι ο επιχειρηματίας από την Κρήτη είναι άφαντος τις τελευταίες ημέρες, έστειλε επιστολή στον Μαχλά ότι φτάνει το μεσημέρι στο Ηράκλειο.

Εμφανίστηκε ο Φαγαδάκης!
46.085views 0shares

Στις 16.00, μάλιστα, έχει προγραμματίσει συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ προσκαλεί μία ακόμα φορά και άλλους φορείς να δώσουν το "παρών".

Αναλυτικά η επιστολή προς το κοπέλι:

Προς:
- την ΠΑΕ ΟΦΗ
- υπόψιν του προέδρου Νίκου Μαχλά και των μελών του Δ.Σ.

Αγαπητέ Νίκο,

Σε συνέχεια της προηγούμενης επικοινωνίας μας, σε ενημερώνω ότι είμαι καθ’ οδόν για το Ηράκλειο, ώστε με τη συνάντηση μας να συμβάλλω στο να επιλυθούν φλέγοντα οικονομικά θέματα της ομάδας, που όλοι εμείς οι Κρητικοί υποστηρίζουμε.
Έχω μεριμνήσει ώστε να συναντηθούμε σήμερα business center του ξενοδοχείου «Lato» στις 4:00 μ.μ. και ευελπιστώ ότι τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ θα αποδεχτούν την πρόσκληση μου αυτή.

Όπως προανέφερα στην πρώτη επιστολή μου, καλό θα είναι -εφόσον έχουν τον χρόνο-, πέραν των μελών του Δ.Σ. με μέριμνα σου να παρευρεθούν τα πρόσωπα που έχουν συμβάλει στις προσπάθειες για το καλό του ΟΦΗ, όπως ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, ο δήμαρχος, ο περιφερειάρχης, εκπρόσωποι των ΜΜΕ ώστε να έχω τη δυνατότητα να αναπτύξω τις θέσεις μου για την ΠΑΕ ΟΦΗ στο σύνολο της ευρύτερης κοινότητας του Ηρακλείου.

Με εκτίμηση
Για την TORSOR,
Θεόφιλος Φαγαδάκης.