13/04/11 - 14:07

Δεν παίζει πουθενά!

Ένας Θεός ξέρει πώς την πάτησε ο Χαβίτο με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και το γεγονός της μη συμμετοχής του στα παιχνίδια της. Οι Ισπανοί, πάντως, ετοιμάζονται να τον στείλουν... πίσω!

Δεν παίζει πουθενά!
36.895views 0shares

Ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Ντεπόρ θα περιμένουν για 15 ημέρες ακόμα να βγει η απόφαση του CAS για τον Χαβίτο και, αν μέχρι τότε δεν υπάρχει αποτέλεσμα, θα τον στείλουν στον Ολυμπιακό. Την ομάδα με την οποία δεσμεύεται από το καλοκαίρι και μετά.

Διεκδικώντας, φυσικά, από τον Άρη τα χρήματα που έδωσαν για τον δανεισμό του. Δεν πρόκειται να ξεμπλέξουν εύκολα τα πράγματα, πάντως, δεδομένου ότι αφενός οι "κίτρινοι" δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν πίσω τα χρήματα (έχουν και χαρτί από τη ΦΙΦΑ που τους διασφαλίζει), ούτε ο παίκτης θα καταφέρει να επιστρέψει στους αγώνες!

Ο Ολυμπιακός την προσεχή Κυριακή ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και απλώς θα συνεχίσει για ένα διάστημα να δίνει κάποια φιλικά. Ακόμα και αν επιστρέψει δηλαδή ο Χαβίτο στην Ελλάδα για λογαριασμό των "ερυθρόλευκων", απλώς θα συνεχίσει να βρίσκεται απραξία... Πώς την πάτησε έτσι ο Ισπανός;