Facebook Pixel Τραγούδησε τον ύμνο του ΠΑΟ η Βίσση!
| 2011-04-13 16:00:00

Τραγούδησε τον ύμνο του ΠΑΟ η Βίσση!

Τραγούδησε τον ύμνο του ΠΑΟ η Βίσση!

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της Άννας Βίσση με αφορμή τη συναυλία της Παρασκευής για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μετά το τέλος της συνέντευξης τραγούδησε τον ύμνο του συλλόγου.

Την συνέντευξη ξεκίνησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέροντας: «Θα βρισκόμαστε πάντα και θα στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό, όπως κάνουμε σήμερα. Μιλάω εκ μέρος των φιλάθλων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Άννα για τη συναυλία που θα δώσει. Είμαι φίλαθλος-οπαδός, αλλά με τη λογική του υγιούς φιλάθλου, όχι του χούλιγκαν. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νικόλαος Ρισβάς: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, στον απλό φίλαθλο, τον αγνό οπαδό. Εμείς, η διοίκηση, πιστεύουμε στο δόγμα όπως ο ο Παναθηναϊκός ανήκει στο λαό. Αν κι εσείς θέλετε ο Ερασιτέχνης να είναι οικονομικά ανεξάρτητος αποδείξτε το τώρα. Ελάτε μαζικά στη συναυλία. Σε ημέρες που ο σύλλογός μας απαξιώνεται, χαρακτηρίζεται στοχευμένος, σε ημέρες ζοφερές για την ιστορία του, ελάτε να διαδηλώσετε την αγάπη σας. Ο Παναθηναϊκός της καρδιάς μας είναι εδώ, ο Παναθηναϊκός στηρίζεται στο λαό του. Σας θέλουμε όλους κοντά μας».

Η Άννα Βίσση ανέφερε: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση, δεν είναι δική μου η συναυλία, αλλά του Παναθηναϊκού. Αγαπώ αθλητισμό, κάνω αθλητισμό, ξέρω πόσο σημαντικό είναι να σε στηρίζουν, να βοηθιέσαι στα οράματά σου. Είμαι φίλαθλος, αλλά έχω τις αδυναμίες μου. Είμαι γνωστή Παναθηναϊκός, ας μου το συγχωρέσουν οι άλλες ομάδες. Αυτή η συναυλία ξεκινάει από τα παιδιά, τον Ερασιτέχνη. Πάμε να τα βοηθήσουμε να γίνουν πρωταθλητές, πρότυπα. Για αυτό τραγουδάω, σε αυτό ελπίζω, σας καλούμε όλους μαζικά. Θα είναι υπέροχη συναυλία με πολλές εκπλήξεις, είναι τιμή μου που συμμετέχω».

Η Ξανθή Μυλωνά τόνισε: «Ελάτε όλοι στη συναυλία, σας χρειαζόμαστε, σας θέλουμε! Ελάτε να σηκώσουμε ψηλά το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα».

Ο Αντύπας Τζανέτος είπε: «Από τη δική μας πλευρά, συνδιοργανώνουμε μέσα στο 2011 την ενημερωτική καμπάνια κατά του AIDS. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τον πρόεδρό του, που θέλησαν να συνδυάσουν αυτή τη συναυλία με την ενημέρωση κατά του ιού».

Ο Δημήτρης Βάθης υπογράμμισε: «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω. Εμείς στεκόμαστε πίσω από τη μουσική, αλλά και πίσω από τον αθλητισμό και τον Παναθηναϊκό. Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ, ανάμεσα σε τόσο σημαντικούς ανθρώπους. Ο ερασιτεχνικός αθλητικός αιμοδοτεί τα σωματεία. Θα ήθελα να παρακαλέσω όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στη συναυλία».

O Zέλικο Ομπράντοβιτς ήταν "απών" λόγω του αγώνα που δίνει ο Παναθηναϊκός με τον Ίκαρο Καλλιθέας (17:00).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags