Facebook Pixel «Ο Άρης δεν χάνει…»
| 2011-04-13 16:05:00

«Ο Άρης δεν χάνει…»

«Ο Άρης δεν χάνει…»

Ο πρόεδρος του Άρη, Θανάσης Αθανασιάδης υποστήριξε πως οι «κίτρινοι» δεν θα βγουν χαμένοι από την παραχώρηση του Σέρχιο Κόκε.

Όπως σας γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Κόκε ζήτησε από τον Άρη να φύγει -εδώ και τώρα- γιατί έχει πρόταση εκατομμυρίων από το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Αθανασιάδης.

«Ηρθε ο Κόκε στα γραφεία μας και μας είπε πως έχει μία πρόταση από το αμερικανικό ποδόσφαιρο, την οποία θεωρεί πολύ μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του. Μας ζήτησε να πάει ένα χρονικό διάστημα δανεικός, το οποίο εμείς δεν δεχθήκαμε», είπε αρχικά ο Αθανασιάδης σε ραδιοφωνικό σταθμό και πρόσθεσε:

«Η επόμενη λύση που ήταν εφικτή, ήταν να λυθούν αμοιβαία οι υποχρεώσεις, με προτροπή του ποδοσφαιριστή. Οι συζητήσεις αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη. Το δεδομένο είναι ότι είμαστε σε διαδικασία, έτσι ώστε οι δύο πλευρές να απεμπλακούν αμοιβαία από το συμβόλαιό τους. Είναι σημαντικό το οικονομικό αντίτιμο».

Στη συνέχεια, τόνισε πως δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν με το ζόρι: «Κάποιον δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε αν δεν έχει διάθεση. Στην Αμερική βρίσκονται στο τελικό στάδιο για τις μεταγραφές. Η πρόταση ήρθε την τελευταία στιγμή. Η πρόταση φαίνεται ότι ήταν πολύ δελεαστική και μας εξέφρασε έντονα την επιθυμία του να την κάνουμε αποδεκτή».

«Ο Αρης δεν χάνει από αυτή τη συμφωνία, καθώς ο παίκτης δεν θα έπαιζε στα πλέι οφ, λόγω της εγχείρησης στην οποία θα υποβληθεί. Εφόσον υπήρξε και η σύμφωνη γνώμη του κ. Τσιώλη δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Πλέον μας δίνεται η δυνατότητα να ψάξουμε με περισσότερη άνεση του χρόνου για τον αντικαταστάτη του», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags