Facebook Pixel Πάει τρέχοντας και ...χορεύοντας μπα-Λέτο!
| 2011-04-13 16:10:00

Πάει τρέχοντας και ...χορεύοντας μπα-Λέτο!

Πάει τρέχοντας και ...χορεύοντας μπα-Λέτο!

Το θέμα για Μπελούτσι - Λέτο το διαβάσετε στον σκύλο. Δεν είναι λογικό ο Λέτο να θέλει να πάει στην Πορτογαλία, από τη στιγμή που θα έχει και ψυχολογικό στήριγμα έναν φίλο όπως ο Μπελούτσι;

Όποιος έχει δει την τρομερή εξέλιξη του Μπελούτσι στην Πόρτο, δεν θα απορεί. Παρακολουθήστε τον και θα δείτε ότι είναι αγνώριστος. Καμία σχέση με τον παίκτη που βλέπαμε στον Ολυμπιακό. Ο Μπελούτσι πάντα ήξερε μπάλα, όμως στους ερυθρόλευκους ποτέ δεν βρήκε ή δεν βρέθηκε από τους προπονητές ο ρόλος που του ταιριάζει.

Κι έτσι συχνά βρέθηκε αντιμέτωπος με την έντονη κριτική του Τύπου. Στην Πόρτο αναστήθηκε, όμως. Και περνάει την καλύτερη φάση της καριέρας του.

Η πρόοδος των πορτογαλικών συλλόγων φαίνεται κι από τις ευρωπαϊκές τους πορείες. Είναι αρκετά πιθανό στους
«4» του europa league να περάσουν τρείς ομάδες απ’ αυτή τη χώρα (Μπενφίκα, Πόρτο, Μπράγκα).

Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι ο Μουρίνιο θεωρείται από τους κορυφαίους τεχνικούς στον κόσμο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τους τοπ ποδοσφαιριστές, ενώ ο Νάνι από τα μεγαλύτερα ταλέντα, τότε όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι το πορτογαλικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Ίσως το καλύτερο στην ιστορία του.

Η Πόρτο φέτος βγάζει μάτια με την απόδοσή της, όμως και σε άλλη ομάδα να πάει ο Λέτο, μια χαρά θα είναι. Βία δεν υπάρχει εκεί (τουλάχιστον όχι με τη μορφή που τη γνωρίζουμε τελευταία στην Ελλάδα), οι συνθήκες είναι καλύτερες, το ποδόσφαιρο το αγαπούν πραγματικά κι όχι μόνο οπαδικά, παικταράδες θα βρει για παρτενέρ, οπότε σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής βλέπει ένα καλύτερο μέλλον, ειδικά από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός περνάει τις δικές του οικονομικές περιπέτειες.

Και, βέβαια, ένας ταλαντούχος παίκτης σαν τον Λέτο ξέρει ότι είναι πιο εύκολο να πάρει μεταγραφή στην π.χ. Ισπανία μέσω πορτογαλικού πρωταθλήματος, παρά του ελληνικού. Όλα αυτά παίζουν τον ρόλο τους, λοιπόν. Και μην ξεχνάμε ότι πέρυσι το καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Αργεντίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ψηστήρι Μπελούτσι σε Λέτο!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags