14/04/11 - 07:58

Υπομονή μέχρι την επανάσταση!

Το διοικητικό μέλλον του Παναθηναϊκού είναι αβέβαιο και όπως διαβάζουμε σήμερα σε διάφορα ρεπορτάζ εξαρτάται από την υπομονή που θα κάνει ο κόσμος μέχρι να …ξεσπάσει!

Υπομονή μέχρι την επανάσταση!
48.016views 0shares

Τρεις είναι οι δρόμοι που μπορεί να ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός μετά τα δεδομένα που παρουσιάστηκαν στο Δ.Σ., σύμφωνα με το «Goal News».

Ο πρώτος δρόμος είναι αυτός της υπομονής. Της υπομονής του κόσμου του Παναθηναϊκού, σε περικοπές και πωλήσεις με όσο το δυνατό μεγαλύτερη στήριξη στην ομάδα.

Ο δεύτερος δρόμος είναι αυτός της υπομονής μέχρι να γίνουν οι αναγκαστικές περικοπές – πωλήσεις, με την ελπίδα ότι κάποιος από τους ισχυρούς μετόχους θα αναλάβει την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Ο τρίτος δρόμος είναι αυτός των μεγάλων αντιδράσεων. Εάν υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που θα αναγκάσουν τους μετόχους να χαρίσουν τις μετοχές τους στον Ερασιτέχνη θα οδηγήσει στην δημιουργία εταιρίας λαϊκής βάσης. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα έχουν έτσι λόγο στην εκλογή του ΔΣ και της διοίκησης. Περικοπές θα πρέπει να γίνουν και πάλι, ωστόσο κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη συσπείρωση του κόσμου γύρω από την ομάδα.

Μια εναλλακτική στον τρίτο δρόμο είναι αυτή που παρουσιάστηκε από την «Παναθηναϊκών Παρέμβαση» που έκανε λόγο για συμμετοχή των οπαδών στην διοίκηση από κοινού με κάποιον ισχυρό μέτοχο. Με τον κόσμο να παίζει τον ρόλο του ελεγκτή της διοίκησης συμμετέχοντας άμεσα σε αυτήν.

Πηγή: gazzetta.gr