Facebook Pixel Φέρνει «αστέρια» ο Μαθία
| 2011-04-14 08:14:00

Φέρνει «αστέρια» ο Μαθία

Φέρνει «αστέρια» ο Μαθία

Ο Εντουάρντο Μαθία ετοιμάζεται να μεταβεί στην Αθήνα και να υπογράψει στον Ολυμπιακό, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το gazzeta.gr από τις 2 Μαρτίου, και στην βαλίτσα του φέρνει «λαβράκια».

Ο Ισπανός Εντουάρντο Μαθία αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό, όπως σας είχε αποκαλύψει το gazzeta.gr από τις 2 Μαρτίου, και περιμένει με το εισιτήριο στο χέρι για να πάρει το αεροπλάνο από το Λίβερπουλ και να μεταβεί στην Αθήνα για μόνιμη κατοικία.

Ο Μαθία, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται στην Λίβερπουλ εκτελώντας χρέη αθλητικού διευθυντή, έχει ήδη συναντηθεί με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς – ο οποίος έχει μιλήσει πολλάκις τα τελευταία δύο χρόνια με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό – και τον έχει «ψήσει» να φορέσει τα ερυθρόλευκα των Πειραιωτών, παρά το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 37χρονος Ισπανός έχει σκοπό να κλείσει το θέμα άμεσα, διότι όσο περνά ο καιρός τόσο θα πληθαίνουν οι μνηστήρες για τον Σέρβο επιθετικό.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Μαθία έχει κάνει τη μελέτη του σχετικά με το ρόστερ του Ολυμπιακού και έχουν γίνει οι σχετικές συζητήσεις, ενώ θα βρεθεί στη θέση του τεχνικού διευθυντή είτε μείνει ο Βαλβέρδε, είτε έρθει ο Κούπερ.

Ο αρχισκάουτερ από τη Βαλένθια, εκτός από Γιοβάνονβιτς έχει και άλλες έτοιμες λύσεις για τον Ολυμπιακό. Ένας από αυτούς είναι ο Ντάνι Πατσένκο, τον οποίο παρακολουθεί στενά από τα 15 του χρόνια και ήταν εκείνος που τον πήγε στη Λίβερπουλ. Ο 20χρονος περιφερειακός επιθετικός αυτή την περίοδο αγωνίζεται δανεικός στη Νόριτς, ενώ είχαμε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουμε με τη φανέλα των «κόκκινων» στο Europa League.

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι «ψήνει» ο Μαθία, είναι ο Μάρτι Ριβερόλα της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Φίτεσε. Ο 21χρονος αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την Μπαρτσελόνα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags