Facebook Pixel "Μόνο ο Τόρο κάνει θέατρο;"
| 2011-04-14 08:18:00

"Μόνο ο Τόρο κάνει θέατρο;"

"Μόνο ο Τόρο κάνει θέατρο;"

Στην Ελλάδα ο Καϊτά είδε πολλούς παίκτες να βουτάνε για πέναλτι ή να κάνουν θέατρο για να κερδίσουν την αποβολή αντιπάλου, δικαιολογώντας ως έναν βαθμό την ενέργεια του Τοροσίδη στο Μουντιάλ. 

Ο διεθνής Νιγηριανός άσος, που όπως σχολίασε με δηλώσεις του στη "Spοrtday" είχε ένα δύσκολο πέρασμα από την Ηρακλή, αποκάλεσε μία ακόμα φορά ψεύτη τον Γιάννη Τάκη ενώ συμπλήρωσε ότι δύσκολα θα ξαναέρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Sportday»:

Για αυτά που συνάντησε στον Ηρακλή:

«Μπορεί να έμεινα μικρό χρονικό διάστημα αλλά οι εμπειρίες που αποκόμισα θα με συνοδεύουν σε όλη μου τη ζωή. Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι συνάντησα τις χειρότερες συνθήκες στην επαγγελματική μου καριέρα. Ο τίτλος που θα έβαζα σε αυτή μου την εμπειρία είναι μια λέξη: «ψέμα». Κουράστηκα να με παραμυθιάζει ο πρόεδρος Γιάννης Τάκης. Μου συμπεριφέρθηκε απαίσια. Για να καταλάβετε, έληξε η βίζα μου και δεν έκανε καμία ενέργεια για να την ανανεώσει. Ποτέ του δεν νοιάστηκε να μου βρει ένα σπίτι να μείνω, όπως είχαμε συμφωνήσει και φυσικά μην αναφερθώ στο οικονομικό θέμα. Συνεχώς άκουγα «έλα την άλλη εβδομάδα, περίμενε τις εισπράξεις του αγώνα» και βέβαια ποτέ δεν έφτανε η επόμενη εβδομάδα για μένα, τότε δηλαδή που θα πληρωνόμουν».

Για το αν φεύγει με τις χειρότερες εντυπώσεις:

«Όσον αφορά τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ναι. Όμως έχω τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις από τα παιδιά, αυτούς που δούλευαν μαζί μας και τους φιλάθλους. Η ατμόσφαιρα μέσα στα αποδυτήρια ήταν πάρα πολύ καλή. Όλα τα παιδιά ήμασταν μια γροθιά. Ο Τάσος ήταν πραγματικός αρχηγός και προσπαθούσε να μας κρατήσει ενωμένους, ενώ δεν πρόκειται να ξεχάσω και τον Μανώλη Παπαστεριανό που με αποκαλούσε Λιοντάρι. Ωραίο παρατσούκλι αυτό, μου άρεσε. Ο κόσμος προσπαθούσε να μας μεταδώσει ενέργεια και ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα για αυτούς. Θα τους θυμάμαι για πάντα και θα θέλω να είναι χαρούμενοι».

Για το τι θα έλεγε στον Γιάννη Τάκη αν τον είχε απέναντι του:

«Τίποτα, δεν μιλάω με ψεύτες. Καλύτερα να κατέβει στον πολιτικό στίβο. Εκεί δεν είναι που τάζουν και τελικά δεν κάνουν τίποτα; Ας γίνει πολιτικός, θα έχει μεγάλη επιτυχία. Ακόμα και αν τύχει να τον συναντήσω στο μέλλον, δεν πρόκειται να τον χαιρετήσω. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του. λυπάμαι τα άλλα παιδιά που πρέπει να τον ανεχθούν. Εγώ ευτυχώς ξέφυγα και αύριο πετάω για το Βέλγιο για να υπογράψω στην Γκέρμιναλ, με την οποία έχω συμφωνήσει».

Γιατί δεν ήταν σε καλή φόρμα:

«Είναι μια πού δύσκολη χρονιά για μένα, επειδή δεν έχω κάνει προετοιμασία. Είχα συμφωνήσει με τον Ηρακλή από τις αρχές Ιανουαρίου, αλλά η ομάδα αμέλησε να μου εξασφαλίσει βίζα για να έρθω το συντομότερο δυνατόν. Έφτασα αρχές Φλεβάρη και ήμουν στο 50%. Χρειαζόμουν προπονήσεις και εμπιστοσύνη. Ο προπονητής, αν και μου έλεγε ότι θα μου δίνει σταδιακά χρόνο συμμετοχής δεν το έκανε και έτσι έμενα πίσω. Οι αγώνες ήτα κρίσιμοι και αυτός επέλεγε τους πιο έτοιμους παίκτες. Είμαι χαρούμενος γιατί ο στόχος επιτεύχθηκε και η ομάδα παρέμεινε στην Σούπερ Λίγκα».

Για το τι θα έλεγε στον Βασίλη Τοροσίδη:

«Να σας πω την αλήθεια, αυτό που βασάνιζε το μυαλό μου ήταν το γιατί ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κάνει θέατρο και προσπαθεί να κοροϊδέψει τον διαιτητή. Αύριο μπορεί να είναι αυτός στη θέση μου. Αυτό το γιατί δεν το κατάλαβα ποτέ. Όταν ήρθα, όμως, στην Ελλάδα πήρα την απάντηση μου. Είδα αρκετούς παίκτες να βουτάνε και να ζητάνε πέναλτι ή να προσπαθήσουν να κερδίσουν την αποβολή του αντιπάλου τους κάνοντας θέατρο. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο».

Για το αν θα ξαναερχόταν στην Ελλάδα:

«Θα έρθω σίγουρα το καλοκαίρι, για να παραστώ στον γάμο ενός πολύ καλού μου φίλου. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, μη μου μιλάτε για Ελλάδα. Στη ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, αλλά σίγουρα για το άμεσο μέλλον δεν πρόκειται να έρθω από τα μέρη σας».

Για τα όνειρά του:

«Επειδή τα όνειρα δεν απαγορεύονται, θα ήθελα να παίξω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το καλοκαίρι έφτασα πολύ κοντά στο να αγωνιστώ στην Αγγλία, αλλά δεν τα κατάφερα για ένα ή δυο παιχνίδια. Δεν πληρούσα την προϋπόθεση της συμμετοχής στο 75% των αγώνων της εθνικής μου ομάδας την τελευταία διετία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags