Facebook Pixel "Αν φύγει ο Ερνέστο, τη βάψαμε!"
| 2011-04-14 09:40:00

"Αν φύγει ο Ερνέστο, τη βάψαμε!"

"Αν φύγει ο Ερνέστο, τη βάψαμε!"

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που "τρέμουν" στην ιδέα αποχώρησης του Βαλβέρδε. Κάποιοι άλλοι, όμως, δεν θα λυπηθούν και ιδιαίτερα αν ο Βάσκος χαιρετήσει. Ποιοι είναι;

Δεν έχει μόνο ο κόσμος που έχει αγωνία για την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Έχουν και οι παίκτες που όλον αυτόν τον καιρό κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το αν ο προπονητής τους θα μείνει και του χρόνου στην ομάδα.

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές "πάνε" τον Βαλβέρδε και τον θέλουν. Το έχουμε ξαναγράψει άλλωστε. Πάντως, υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως ο Ιμπαγάσα, ο οποίος, σε ερώτηση «Βαλβέρδε ή Κούπερ;», θα ψήφιζε «δαγκωτό» Έκτορα, όπως σας έχει αποκαλύψει ο «σκύλος».

Το θέμα είναι, λοιπόν, ότι υπάρχουν κάποιοι παίκτες που τους "καίει" λίγο πιο πολύ να μάθουν επιτέλους αν ο Βαλβέρδε θα μείνει ή όχι. Κι αυτοί είναι οι Μοϊσές Ουρτάδο και Νταβίδ Φουστέρ!

Τα "παιδιά" του Βαλβέρδε που ξέρουν ότι αν ο Βάσκος αποχωρήσει από την ομάδα τότε θα βρεθούν αυτομάτως στον …αέρα!

Ειδικά ο πρώτος φαίνεται ότι δεν έχει καμία τύχη αν ο «Τσινγκούρι» αποχωρήσει. Για σκεφτείτε να αναλάβει ο Κούπερ, που θέλει να έχει στο κέντρο αμυντικούς χαφ που θα σκάνε από το τρέξιμο, και να βλέπει τον Ουρτάδο που δεν στρίβει με τίποτα! Πόδι θα πάρει ο Μωυσής από τον Αργεντινό χωρίς δεύτερη σκέψη.

Για τον Φουστέρ, βέβαια, τα πράγματα είναι καλύτερα γιατί έκανε καλή σεζόν, ωστόσο δεν παύει να είναι προσωπική επιλογή του Βαλβέρδε. Και αν φύγει ο Βάσκος είναι δύσκολο ο επόμενος προπονητής να του δώσει τόσες πολλές ευκαιρίες και να τον πιστέψει τόσο πολύ.

Γι’ αυτό σας λέμε. Τρέμουν οι δύο Ισπανοί στην ιδέα της απομάκρυνσης του Βαλβέρδε και δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες μέρες στου Ρέντη είναι πολύ ανήσυχοι. Σε σημείο που θαρρεί κανείς ότι κάτι ξέρουν παραπάνω…

Πάντως, για να δούμε τα πράγματα και από την άλλη όψη, αν ο Βαλβέρδε φύγει, κάποιοι δεν θα τα βάψουν καθόλου μαύρα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στον Ιμπαγάσα. Για παράδειγμα είναι ο Μήτρογλου, ο οποίος ξέρει ότι με τον Βάσκο στον πάγκο είναι δύσκολο του χρόνου να πάρει ευκαιρίες όσο και καλή χρονιά να έκανε με τον Πανιώνιο.

Υπάρχει ακόμα και ο Νέμεθ που επίσης περιμένει μια δεύτερη ευκαιρία. Αλλά και οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού που με τον Βαλβέρδε φέτος δεν έπαιξαν όσο θα ήθελαν. Όλοι αυτοί, λοιπόν, δεν θα χαλαστούν αν φύγει ο Βάσκος. Απεναντίας. Θα σκάσει το χειλάκι τους από χαρά…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags