Facebook Pixel "Τα ποτά και τα ξενύχτια…"
| 2011-04-14 11:25:00

"Τα ποτά και τα ξενύχτια…"

"Τα ποτά και τα ξενύχτια…"

O Νικόλας Βασιλαράς σχολιάζει τις κακές συνήθειες των παικτών του Παναθηναικού.

Aναλυτικά το άρθρο του:

Τα ίδια και τα ίδια
Δεν θέλω να σταθώ και πολύ στα του ΔΣ γιατί απλούστατα δεν βγήκε ούτε μισή σοβαρή είδηση. Όταν οι μέτοχοι αποφασίσουν πραγματικά τι Παναθηναϊκό θέλουν και όταν πάρουν συγκεκριμένες αποφάσεις, εδώ είμαστε να τα συζητάμε από το βράδυ ως το πρωί. Και όταν επίσης επιλέξουν να ΜΙΛΗΣΟΥΝ στον κόσμο με στοιχεία και όχι να κάνουν φτηνά επικοινωνιακά τρικ. Τότε ίσως αξίζει να ασχοληθούμε λίγο πιο σοβαρά. Μέχρι τη μέρα εκείνη ας πάρουν το λόγο αυτοί που είναι σίγουροι ότι ο Παναθηναϊκός διαλύθηκε, έκαναν ήδη και την κηδεία του και ας μας πουν το «ποίημα».

Να το μαζέψουν
Πάμε στα υπόλοιπα λοιπόν. Παρατηρώ τις τελευταίες μέρες μια προσπάθεια από τον Παναθηναϊκό να μαζευτούν κάποια πράγματα που είχαν ξεφύγει. Ορθώς γίνεται, διότι όσο και να ξεγελάει η υπέρ του διαφορά με την οποία θα μπει το Tριφύλλι στο πλέι οφ, δεν θέλει και πολύ για να γίνει ακόμη πιο χοντρή ζημιά και να μη βγεις ούτε δεύτερος.

Ποιος Γκοβού;
Και το θέμα παιδιά δεν είναι ο Γκοβού και το αν τράκαρε αυτός, ο φίλος του ή το αμάξι από μόνο του. Ο Γάλλος άλλωστε, πάνω απ’ όλα με προσωπική του ευθύνη, είναι καμένο χαρτί και ουδείς ασχολείται πλέον στα σοβαρά μαζί του. Άπαντες περιμένουν να καλοκαιριάσει, να τα μαζέψει και να φύγει. Το θέμα είναι ότι το «παρεάκι» εδώ και καιρό έχει μεγαλώσει και τα ξενύχτια δίνουν και παίρνουν. Γι’ αυτό φωνάζει ο Πορτογάλος, γι’ αυτό έχει σαλτάρει και ο Γόντικας.

Δίκαιο και άδικο
Για παράδειγμα είχε δίκιο ο Μπουμσόνγκ που είπε πως οι παίκτες είναι άνθρωποι και αν δεν έχουν προπόνηση την επόμενη μέρα μπορούν να βγαίνουν. Συμφωνώ, επαυξάνω και είμαι μαζί τους.
Επειδή όμως εσχάτως οι έξοδοι γίνονται και σε… απαγορευμένες μέρες (την περασμένη Παρασκευή λόγου χάρη κάποιες… χιλιάδες μάτια είδαν ένα από τα «παρεάκια»), καλό είναι το πράγμα να μαζευτεί.

Υποχρέωση την Κυριακή
Το πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει τελειώσει. Ούτε αρχίζει στα πλέι οφ. Μέχρι τότε έχεις μια σοβαρή υποχρέωση. Κι αν νομίζει κανείς ότι μικραίνει ο Παναθηναϊκός αν βάζει στόχο να κερδίσει πάση θυσία τον Βόλο, μάλλον δεν έχει καταλάβει τι έκανε ο ιδιοκτήτης αυτής της ομάδας φέτος στον Παναθηναϊκό. Μπορεί τελοσπάντων να ακούσει καμιά κασέτα και να θυμηθεί. Αυτά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο...

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags