Facebook Pixel Χρόνια Πολλά Δικέφαλε!
| 2011-04-14 11:47:00

Χρόνια Πολλά Δικέφαλε!

Χρόνια Πολλά Δικέφαλε!

Ανακοίνωση με αφορμή τα γενέθλια της ΑΕΚ εξέδωσαν οι παλαίμαχοι άσοι του συλλόγου, με την ευχή να ξεπεράσει την κρίση της η ομάδα και να κάνει... Ανάσταση!

Αναλυτικά:

Με αφορμή τα χθεσινά (13/4) γενέθλια της ΑΕΚ, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της “Ένωσης” εύχεται χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο της ομάδας, παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές που δόξασαν την κιτρινόμαυρη φανέλα και γενικά σε όλους τους ανθρώπους (παράγονες ή Ενωσίτες), οι οποίοι με την παρουσία τους και την προσφορά τους γίνανε συντελεστές (παλαιών) επιτυχιών...

Η ομάδα που αγαπάμε, βιώνει πραγματικά μια πολύ δύσκολη κατάσταση, για την οποία τρέφουμε την ελπίδα, ότι θα την ξεπεράσει και θα κάνει... Ανάσταση! Ο δρόμος που έχει διαβεί η ομάδα, από τη μέρα της γέννησής της μέχρι σήμερα, δεν ήταν πάντοτε στρωμένος με ροδοπέταλα. Ανέκαθεν υπήρχαν εμπόδια! Ο ΑΕΚτζής είναι μαθημένος να αγωνίζεται και να δίνει καθημερινά μάχες. Έτσι θα κάνουμε και τώρα!

Χρόνια Πολλά Δικέφαλε!

ΥΓ: Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ, να παραβρεθούν τη Μεγάλη Δευτέρα το απόγευμα, στον αγώνα που έχει γίνει θεσμός προς τιμήν των “Αλησμόνητων Πατρίδων”, στο γήπεδο του Ιωνικού (Νίκαια). Μην λείψει κανείς. Γιατί, όπως λέει και το γνωστό σύνθημα, ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags