Facebook Pixel «Με το ζόρι gay δεν γίνεται κανένας!»
| 2011-04-14 12:36:00

«Με το ζόρι gay δεν γίνεται κανένας!»

«Με το ζόρι gay δεν γίνεται κανένας!»

Μία συνέντευξη-βόμβα παραχώρησε στο περιοδικό «Elle» ο Αντώνης Ρέμος. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε όλα τα δημοσιεύματα που αφήνουν υπαινιγμούς για την σεξουαλικότητά του, ενώ δήλωσε πως μετάνιωσε που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο…

«Την σεξουαλικότητά μου δεν την διαφήμισα ποτέ. Με το ζόρι gay δεν γίνεται κανένας. Όσο και αν το θέλουν κάποιοι που γράφουν ανώνυμα κρυμμένoι πίσω από ένα κομπιούτερ. Μαζεύω μέσα μου τόσα πολλά, ελπίζω να μην εκραγεί η βόμβα κάποια στιγμή», είπε και πρόσθεσε:

«Πολύ με έχει επηρεάσει αυτή η κατάσταση ψυχολογικά. Δεν βλέπετε ότι άσπρισαν τα μαλλιά μου μέσα σε ενάμιση χρόνο; Έχω πληρώσει μεγάλο ψυχολογικό αντίτιμο για την υπομονή πουν κάνω».

Ο Ρέμος παραδέχθηκε πως έκανε μεγάλο λάθος που ασχολήθηκε με πράγματα εκτός από το τραγούδι, όπως ο Ηρακλής, αλλά και κάποιες καφετέριες που έκανε:

«Οτιδήποτε έκανα εκτός τραγουδιού με έκανε να πονέσω. Το μόνο που κάνω καλά είναι να τραγουδάω και αυτό που θα κάνω από εδώ και πέρα είναι το τραγούδι. Το τραγούδι είναι το μόνο που δεν με έχει πληγώσει στη ζωή μου. Εγώ το έχω προδώσει, αυτό ποτέ!».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags