Facebook Pixel «Μεγάλος σύλλογος της Ευρώπης ο Ολυμπιακός!»
| 2011-04-14 13:28:00

«Μεγάλος σύλλογος της Ευρώπης ο Ολυμπιακός!»

«Μεγάλος σύλλογος της Ευρώπης ο Ολυμπιακός!»

Με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Απόλαυσα κάθε λεπτό, κάθε τάκλιν, κάθε διεκδίκηση της μπάλας. Νιώθω τυχερός που βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είναι μία ομάδα που δεν κρύβεται, εντός κι εκτός έδρας, απέναντι σε οποιανδήποτε αντίπαλο», είπε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Σουηδός άσος.

Συγκρίνοντας τη φετινή πορεία με την περσινή εφιαλτική σεζόν, επεσήμανε: «Πέρυσι είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και φτάσαμε εξουθενωμένοι στο φινάλε της περιόδου, κάτι που το πληρώσαμε. Φέτος όμως είχαμε τον ίδιο προπονητή από την αρχή της χρονιάς, παίξαμε γρήγορα και διατηρήσαμε την καλή αμυντική λειτουργία».

Όσο για το δικό του μέλλον, υπογράμμισε: «Πάντα υπάρχει κίνητρο. Ξέρω πως δεν έχω άλλα δέκα χρόνια καριέρας μπροστά μου, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στα χρόνια που μου απομένουν και να απολαύσω κάθε λεπτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags