14/04/11 - 13:31

"Ντουέτο με τον Σισέ"!

Η Άννα Βίσση αποκάλυψε ότι έχει στα σκαριά ένα ντουέτο με τον Τζιμπρίλ Σισέ!

"Ντουέτο με τον Σισέ"!
48.785views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr παίζει με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο Γερμανία – Ολλανδία!

Αναλυτικά η συνέντευξη της στην εφημερίδα «Εξέδρα»

- Αν σας προσκαλούσε ο Ολυμπιακός να δώσετε μια συναυλία για να σωθεί ο Ερασιτέχνης του, τι θα απαντούσατε;

«Παρότι ξέρω πως κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορεί να αντιδράσουν με την απάντησή μου, ναι, θα το έκανα. Γιατί είμαι φίλαθλος πάνω απ’ όλα και πιστεύω πως όπου χρειάζεται βοήθεια και το συνειδητοποιώ, είμαι παντού μέσα. Εκεί ίσως όμως να προσκαλούσα κι άλλους καλλιτέχνες να κάναμε κάτι ομαδικό. Και για την ΑΕΚ και για τον Πανιώνιο και για όλους».

- Με ποιον αθλητή του Παναθηναϊκού θα επιλέγατε για ένα ντουέτο στη σκηνή ή για μια συμμετοχή στον δίσκο σας;

«Τον Τζιμπρίλ. Γιατί ξέρω ότι έχει και μια αγάπη στο ραπ. Το έχουμε συζητήσει κιόλας. Υπάρχει περίπτωση να γίνει».

- Σας είδαμε να φωτογραφίζεστε μαζί με τον Τζιμπρίλ Σισέ για το ημερολόγιο της WIN Hellas. Ποια είναι η άποψη σας γι’ αυτόν;

«Αυτός ο άνθρωπος που γνώρισα εγώ, στον πολύ λίγο χρόνο που είχε στη διάθεσή του, είναι πάρα πολύ σοβαρός, πιστός και συνεπής στις υποχρεώσεις του. Για να καταλάβετε, είμαστε φίλοι τους τελευταίους δύο μήνες και δεν μπόρεσε να έρθει να με δει, να με ακούσει. Κάποιος άλλος ας πούμε θα ερχόταν. Βλέπω έναν άνθρωπο πολύ καθαρό στην άποψή του, που αγαπάει τη μουσική και αυτό μου αρέσει πολύ.

Μου πρότεινε καλλιτέχνες να ακούσω. Εχει μια ιδιαίτερη σχέση με το R’n’B, τη ραπ μουσική. Γλυκό παιδί, γλυκός πατέρας. Μου αρέσει που μιλάει πάρα πολύ για τα παιδιά του, την οικογένειά του και πιστεύω ότι αγαπάει και την Ελλάδα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει να δώσει πολλά ακόμα. Είναι γνωστό ότι πέρασε έναν μεγάλο τραυματισμό που θα μπορούσε να του καταστρέψει την ζωή. Θαυμάζω το γεγονός ότι έπειτα από κάτι τόσο δύσκολο όχι μόνο το ξεπέρασε, αλλά έγινε ξανά πρωταθλητής».

- Στις αρχές Μαΐου ο Παναθηναϊκός θα παίξει στη Βαρκελώνη για το φάιναλ φορ του μπάσκετ. Σκέφτεστε να παρακολουθήσετε από κοντά τους αγώνες;

«Δυστυχώς θα είμαι στην Αμερική. Στις 6 Μαΐου αρχίζουν οι συναυλίες μου».

- Γιατί γίνατε Παναθηναϊκός;

«Γιατί παντρεύτηκα τον Καρβέλα, που είναι Παναθηναϊκός. Εγώ ήμουν ΑΕΚ. Ο πατέρας μου ήταν με τους Κιτρινόμαυρους».