Facebook Pixel «Το ψαλιδάκι κόντρα σε Άρη το καλύτερο γκολ μου»
| 2011-04-14 13:36:00

«Το ψαλιδάκι κόντρα σε Άρη το καλύτερο γκολ μου»

«Το ψαλιδάκι κόντρα σε Άρη το καλύτερο γκολ μου»

Ο Νταβίντ Φουστέρ ρίσκαρε και δικαιώθηκε για την επιλογή του να έρθει στον Ολυμπιακό. Μιλώντας στην media day των «ερυθρόλευκων», τόνισε πως η επόμενη σεζόν θα έχει περισσότερες απαιτήσεις, αφού θα αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Όταν αποφάσισα να φύγω από την πατρίδα μου ήταν δύσκολη στιγμή, όμως ήξερα πως ερχόμουν σε έναν μεγάλο σύλλογο και είχα πιθανότητες να πετύχω κάτι καλό. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα πετύχεις, αλλά δούλεψα σκληρά και κατάφερα να κατακτήσω το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα μου», είπε ο Ισπανός άσος, ενώ για το μέλλον ανέφερε:

«Η επόμενη χρονιά θα είναι πιο δύσκολη και οι απαιτήσεις θα είναι περισσότερες. Πρέπει να κάνουμε μία καλή προετοιμασία, δεν ξέρουμε πού μπορούμε να φτάσουμε, αλλά η ομάδα είναι πολύ ενθουσιασμένη κι ελπίζω να κάνουμε μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Τέλος, ερωτηθείς για το γκολ που ξεχωρίζει από αυτά που πέτυχε, απάντησε: «Αν έπρεπε να ξεχωρίσω ένα γκολ, θα ήταν αυτό στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη, γιατί ήμασταν κοντά στον Παναθηναϊκό και χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς. Επίσης μου άρεσε και ο τρόπος που πέτυχα το τέρμα αυτό, γιατί ήταν η πρώτη φορά που σκόραρα με ψαλιδάκι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags