Facebook Pixel «Αποχή από την TV την Κυριακή!»
| 2011-04-14 13:58:00

«Αποχή από την TV την Κυριακή!»

«Αποχή από την TV την Κυριακή!»

Ενοχλημένοι με τοπική κυριακάτικη αθλητική εκπομπή είναι στον Ολυμπιακό Βόλου. Γι’ αυτό και με ανακοίνωσή τους ζητούν από τους φιλάθλους της ομάδας να την σαμποτάρουν και να μην κάνουν καμία τηλεφωνική παρέμβαση ή να στείλουν sms.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σχετικά με κυριακάτικη τηλεοπτική αθλητική εκπομπή τοπικού καναλιού, η οποία περιέργως έχει εξελιχθεί σε καθαρά οπαδική εκπομπή, συγκεκριμένων μάλιστα χρωματικών προτιμήσεων και η οποία σε καμία περίπτωση δεν τιμά την πόλη του Βόλου και πολύ περισσότερο τον Ολυμπιακό Βόλου και τους φιλάθλους του, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καλεί όλη τη φίλαθλη οικογένεια της ομάδας μας να απέχει από την παρακολούθηση της συγκεκριμένης εκπομπής χαμηλού επιπέδου και το σπουδαιότερο οι φίλαθλοι να μην κάνουν καμία τηλεφωνική παρέμβαση και να μην αποστέλλουν κανένα sms.

Με τον τρόπο αυτό θα δείξουν όλοι μαζί την αντίθεσή τους στη συγκεκριμένη εκπομπή και ίσως επιτέλους οι ιθύνοντες του καναλιού να καταλάβουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η πρώτη ποδοσφαιρική δύναμη στη Θεσσαλία και πρέπει να τυγχάνει διαφορετικής αντιμετώπισης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags