Facebook Pixel Προς συμφωνία για το… +1!
| 2011-04-14 15:38:00

Προς συμφωνία για το… +1!

Προς συμφωνία για το… +1!

Μαρινάκης και Βαλβέρδε φαίνεται ότι αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν την οψιόν για την ανανέωση της συνεργασίας τους, για ακόμα έναν χρόνο. Σε εξέλιξη η συνάντηση, αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της εταιρείας του με τον Βαλβέρδε. Με τον ατζέντη του 48χρονου τεχνικού να δίνει το παρών στην κουβέντα τους, προκειμένου να συζητηθούν οι όροι του νέου συμβολαίου μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Βαλβέρδε τις προηγούμενες ημέρες εξασφάλισε την συγκατάθεση της οικογένειάς του για την παραμονή του έναν ακόμα χρόνο στην Ελλάδα, με τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ να αναλαμβάνει τα διαδικαστικά για την ενεργοποίηση της οψιόν μεταξύ ομάδας και προπονητή. Οι διαπραγματεύσεις, άλλωστε, επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του sportdog ότι το συμβόλαιο του Ισπανού με τον Ολυμπιακό ήταν 1+1 και ότι θα έπρεπε να υπάρχει κοινή θέληση για την ανανέωσή του.

Ο «τσινγκούρι», σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγαίνουν αυτή την ώρα από την πλατεία Αλεξάνδρας, θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού μετά από δική του απόφαση, αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Να σημειώσουμε ότι στη συνάντηση, που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, δίνει το "παρών" και ο διευθύνων σύμβουλος της της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags