Facebook Pixel «Ο Κόκε ό,τι είχε να προσφέρει, το πρόσφερε»
| 2011-04-14 16:01:00

«Ο Κόκε ό,τι είχε να προσφέρει, το πρόσφερε»

«Ο Κόκε ό,τι είχε να προσφέρει, το πρόσφερε»

Οικογενειακός ήταν και ένας από τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Άρη ο Σέρχιο Κόκε, όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τσιώλης στην σημερινή συνέντευξη Τύπου, αλλά δεν θέλησε να πει περισσότερα…

«Ο Κόκε δε θα έπαιζε από εδώ και στο εξής, λόγω της επέμβασης στην οποία θα υποβάλλονταν. Θα τον χάναμε και για το ματς με την Ξάνθη και για τα πλέι οφ», είπε αρχικά ο τεχνικός των «κίτρινων» και πρόσθεσε:

«Όταν ήρθε για να μου πει για πρόταση, που είχε από την αμερικανική ομάδα, μου είπε πως θέλει να φύγει. Επίσης, μου ξεκαθάρισε πως ότι ήταν να προσφέρει στον Άρη το πρόσφερε. Επίσης, υπάρχει και ένας τρίτος λόγος, οικογενειακός, τον οποίο τον κρατάω για εμένα και αυτόν».

Στη συνέχεια, τόνισε πως ο Μπομπαντίγια ζήτησε συγγνώμη για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε: «Ήρθε σήμερα με τον μεταφραστή στο γραφείο μου και συζητήσαμε. Ζήτησε συγνώμη για ότι έγινε και μου είπε πως αντέδρασε έτσι, πάνω στην πίεση του αγώνα. Δίνουμε τέλος γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια…».

Στο τέλος, ξεκαθάρισε πως θα πάρει δραστικά μέτρα αν συμβεί ξανά κάτι τέτοιο: «Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο. Του είπα πως είναι 23 ετών και πως τη δεύτερη φορά που θα κάνει κάτι τέτοιο θα φύγει. Στα 16 χρόνια που είμαι προπονητής, δεν έχω επιβάλει πρόστιμο σε κανέναν ποδοσφαιριστή. Με τη δεύτερη όμως θα φύγει. Επειδή μου έδειξε ένα τατού με τον εσταυρωμένο που έχει στο μπράτσο του και επειδή έρχονται άγιες ημέρες, του είπα πως μάχαιρα έδωσες και μάχαιρα θα λάβεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags