Facebook Pixel Στο Λασίθι ο τελικός του... Τσάμπιονς Λιγκ!
| 2014-02-28 12:30:00

Στο Λασίθι ο τελικός του... Τσάμπιονς Λιγκ!

Sportdog Team
Στο Λασίθι ο τελικός του... Τσάμπιονς Λιγκ!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που μόνο η μύτη του σκύλου αντιλαμβάνεται και τα παρουσιάζει στους αναγώστες του!

Μόνο 750 οπαδοί θα παρακολουθήσουν το ματς του ΑΟΑΝ με την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι όλη η Κρήτη ζούσε στον παλμό του αγώνα του Σαββάτου. Το παιχνίδι θα έχει τόσους λίγους θεατές, λόγω της Αστυνομικής διεύθυνσης Λασιθίου, η οποία μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι το παιχνίδι γίνεται μεταξύ ομάδων, που οι φίλαθλοι τους δεν έχουν ούτε προηγούμενα αλλά ούτε και έχθρα.

Οι άνθρωποι του Αγίου Νικολάου και ο πρόεδρός της, Γιώργος Ψυλλάκης, σχεδίαζε να γίνει μία γιορτή με 2000 ευρώ με φτηνά εισιτήρια της τάξεως των 10 και 15 ευρώ. Η στάση της αστυνομίας όμως ήταν παράλογη. Μείωσε τη χωρητικότητα στα 750 άτομα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η τιμή του εισιτήριο στα 20 ευρώ, γεγονός που προκάλεσε αρνητικά σχόλια.

Εν τω μεταξύ, στο Λασίθι δεν υπάρχει μεγαλύτερο γήπεδο και ο ΑΟΑΝ δεν είχε το δικαίωμα να πάει το ματς σε άλλο νομό, όπως έγινε στην περίπτωση του Ηρόδοτου που έπαιξε το ματς με την ΑΕΚ στο Παγκρήτιο. Οι αγώνες της Γ'Εθνικής γίνονται στις περιφέρειες της ομάδας, οπότε αναγκαστικά οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ προτίμησαν το ματς να γίνει στη φυσική έδρα τους.

Ωστόσο, η Αστυνομία δεν αρκέστηκε στα λίγα εισιτήρια και εξάντλησε την αυστηρότητά της! Έτσι απαγόρευσε τη διάθεση εισιτηρίων στους ΑΕΚτζήδες αλλά και την οργανωμένη ή μεμονωμένη παρουσία τους στο γήπεδο. Αυτό σημαίνει ότι εαν κάποιος Ενωσίτης θέλει να δει το ματς και πήρε εισιτήριο, δεν θα πρέπει να φορά διακριτικά της ομάδας του...

Πάντως στα οπαδικά στέκια της πόλης παραδέχονται ότι η στάση της Αστυνομίας ήταν απαράδεκτη. «Ούτε σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ να παιζόταν στο Λασίθι», λέγανε στις καφενειακές συζητήσεις στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags