Facebook Pixel Τα βρήκαν και ανανέωσαν!
| 2011-04-14 16:29:00

Τα βρήκαν και ανανέωσαν!

Τα βρήκαν και ανανέωσαν!

Ο Βαλβέρδε είπε το "ναι", ο Μαρινάκης αποφάσισε να τον κρατήσει και ο Ολυμπιακός με τον Βάσκο ενεργοποίησαν την οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας τους για ακόμα ένα χρόνο.

Είναι οριστικό! Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού και τη νέα χρονιά! Αυτό αποφάσισαν και συμφώνησαν ο Βάσκος τεχνικός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην πολύωρη συνάντηση που είχαν σήμερα το μεσημέρι στην εταιρεία «capital».

Η συνάντηση των δύο ανδρών ξεκίνησε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι (στις 14:15 για την ακρίβεια) και διήρκησε παραπάνω από δύο ώρες. Όμως, από τις 15:30 περίπου, διέρρευσε η πληροφορία που ήθελε τον Βαλβέρδε και τον Μαρινάκη να συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά ενεργοποιώντας στην ουσία τον όρο του συμβολαίου τους για το +1, όπως σας είχε αποκαλύψει ο «σκύλος».

Η οριστική επιβεβαίωση ήρθε λίγο μετά την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τα γραφεία, ο οποίος δεν έκανε την παραμικρή δήλωση στους δημοσιογράφους. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, όμως, μίλησαν και είπαν ότι και τη νέα χρονιά στον πάγκο του Ολυμπιακού θα είναι ο Βάσκος τεχνικός!

Το γεγονός ότι η συνάντηση κράτησε τόσο πολύ σημαίνει ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόλαβαν να κουβεντιάσουν και για τον σχεδιασμό της χρονιάς, όπως ενημέρωσε, άλλωστε, ο sportdog.

Θυμίζουμε ότι στη συνάντηση ήταν παρόντες και ο μάνατζερ του Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags