Facebook Pixel Μετά την ποινική δίωξη, του έδωσαν κι αξίωμα!
| 2011-04-14 17:18:00

Μετά την ποινική δίωξη, του έδωσαν κι αξίωμα!

Μετά την ποινική δίωξη, του έδωσαν κι αξίωμα!

Απίστευτα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΓΣ της Σούπερ Λίγκας ψήφισε τον Μπέο ως εκπρόσωπό της στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, λίγη ώρα μετά την ποινική δίωξη εναντίον του για τις κασέτες!

Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συμβαίνει κάτι σαν κι αυτό και σε στέλνει αδιάβαστο! Το μεσημέρι της Πέμπτης ασκήθηκε κατά του Αχιλλέα Μπέου ποινική δίωξη για απόπειρα εκβίασης -σε βαθμό πλημμελήματος- από την εισαγγελία Πρωτοδικών, για το σκάνδαλο με τις κασέτες.

Και, λίγες ώρες αργότερα, η Γενική Συνέλευση της Λίγκας τον ψήφισε ως εκπρόσωπό της στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, στη θέση του παραιτηθέντος του Θανάση Κανελλόπουλου!

Όπως έχουμε γράψει από χθες, ο Μπέος αυτοπροτάθηκε να αναλάβει την θέση που κατείχε μέχρι τώρα ο Κανελλόπουλος, ο οποίος ήταν και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου μέχρι πρότινος. "Πατώντας" πάνω σε αυτό που είχε γίνει το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ. Τότε είχε παραιτηθεί ο Ηλίας Βιολίδης και τον είχε αντικαταστήσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Κατά τη σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση, με θέμα την εκλογή εκπροσώπου της Super league στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Αθ. Κανελλόπουλου, εξελέγη ο κ. Αχ. Μπέος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Η Λίγκα με στηρίζει ηθικά!»

Εννιά υπέρ Μπέου, δύο κατά και πέντε… λευκά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags