Facebook Pixel Εκεί, εκεί στην Β΄ Εθνική!
| 2014-03-03 10:00:00

Εκεί, εκεί στην Β΄ Εθνική!

Εκεί, εκεί στην Β΄ Εθνική!

Ο Παναθηναϊκός της Β΄ Εθνικής, όπως έλεγαν το καλοκαίρι εχθροί και... φίλοι, διέσυρε τον Ολυμπιακό εκεί που λύγισε ολόκληρη Γιουνάιτεντ, ενώ ξεφτίλισε και τον προγραμματισμό του ΠΑΟΚ!

Ναι, δεν είναι ψέμα! Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 μέσα στο «Καραϊσκάκη» την ομάδα που την Τρίτη νίκησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την ομάδα που σε κάθε ματς στην Ελλάδα παίζει δίχως αντίπαλο. Την ομάδα που τα είχε όλα μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής, πριν ο Σιδηρόπουλος σφυρίξει για πρώτη φορά....

Ο Αναστασίου νίκησε κατά κράτος τον Μίτσελ και ο Παναθηναϊκός πήρε την μεγαλύτερη νίκη μέσα στο νέο σπίτι του «αιώνιου» αντιπάλου του. Ένας Παναθηναϊκός που το καλοκαίρι... έπεφτε στη Β΄ Εθνική και αυτό δεν το έλεγαν μόνο οι «απέναντι», αλλά και πολλοί φίλοι της ομάδας.

Το Τριφύλλι με την προσπάθεια που έγινε από τον Γιάννη Αναστασίου, τον Νίκο Νταμπίζα και φυσικά τον Γιάννη Αλαφούζο όχι μόνο δεν έπεσε, αλλά έκανε κάτι που δεν κατάφεραν στο παρελθόν ομαδάρες του Παναθηναϊκού έχοντας μάλιστα και... καράβια με λεφτά!

Αυτό που έχει γίνει φέτος στον Παναθηναϊκό είναι παράδειγμα για όλους! Ποιο μπάτζετ; Ποδοσφαιρική λογική, με σωστές μεταγραφικές κινήσεις και με παίκτες-ονόματα που είχαν... χαθεί αλλά γυάλιζε το μάτι τους να επιστρέψουν πιο δυνατοί ενόψει Μουντιάλ (βλέπε Μπεργκ, Πράνιτς, αλλά και Πέτριτς).

Στον ΠΑΟΚ άραγε βλέπουν τι έχει γίνει εκεί κάτω στην Αθήνα; Ο Παναθηναϊκός δίχως τα λεφτά του Σαββίδη, δίχως προπονητή με εμπειρία κατάφερε να κάνει μια ΟΜΑΔΑ κάτι που δεν κατάφεραν φέτος στον «Δικέφαλο».

Εκεί στον Παναθηναϊκό έβαλαν τα γυαλιά και στον ΠΑΟΚ! Πάρτε παράδειγμα μόνο την επίθεση. Ο ΠΑΟΚ ακόμα ψάχνει έναν... φονιά επιθετικό, ενώ ο «φτωχός» Παναθηναϊκός έχει ήδη δύο επιθετικούς κλάσης, όπως οι Μπεργκ-Πέτριτς! Με τον έναν να βγάζει μάτια και τον άλλο να περιμένει τις ευκαιρίες του!

Πάντως για τον Παναθηναϊκό θα έχει ενδιαφέρον πώς θα παρουσιαστεί και στο ματς του Σαββάτου με τον Άρη, γιατί οι μεγάλες επιτυχίες φέρνουν χαλάρωση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags