Facebook Pixel Πολλά ή λίγα για Λέτο!
| 2011-04-15 08:10:00

Πολλά ή λίγα για Λέτο!

Πολλά ή λίγα για Λέτο!

Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Αργεντινού που δεν επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να διαπραγματευτεί όπως θέλει την πώλησή του. Είτε του δώσουν 5 εκ. είτε 3 εκ. το ίδιο είναι!

Στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι έχουν αρχίσει το ξεπούλημα, αφού ο μάνατζερ του Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, είναι ήδη στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Αργεντινού.

Όπως σας έχει αποκαλύψει ο σκύλος, οι «πράσινοι» θεωρούν ότι μπορούν να πουλήσουν τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 5 εκ. ευρώ και αυτό το μήνυμα θα μεταφέρουν στον μάνατζέρ του στη συνάντηση που θα έχουν σήμερα.

Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν βρεθεί τέτοια πρόταση στην αγορά, αυτομάτως ο Παναθηναϊκός θα προτείνει να πέσουν οι αξιώσεις για τον Λέτο περίπου 2 εκ. ευρώ!

Και γιατί το λέμε αυτό; Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνία με τη Λίβερπουλ σε περίπτωση που ο Αργεντινός πωληθεί σε άλλη ομάδα με ένα ποσό άνω των 2,9 εκ. ευρώ να καρπωθούν οι Άγγλοι το 40% του συνολικού ποσού της μεταγραφής!

Τι σημαίνει αυτό; Αν έρθει, τελικά, πρόταση 5 εκ. ευρώ, η Λίβερπουλ θα πάρει τα 2 εκ. ευρώ και οι «πράσινοι» τα 3 εκ. ευρώ.

Έτσι, σε περίπτωση που δεν βρεθεί πρόταση τόσο υψηλή, αλλά μία που να κυμαίνεται στα 3-3,5 εκ. ευρώ τότε ο Παναθηναϊκός θα κάνει και …έκπτωση στην υποψήφια ομάδα για να μην χάσει χρήματα.

Από εκεί και πέρα, η Λίβερπουλ διατηρεί και τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Αργεντινού. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν προκύπτει κι έτσι ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει αλλού προτάσεις.

Ο σκύλος σας έχει μιλήσει για ο ενδιαφέρον της Πόρτο, ενώ ο Κοσεντίνο αναφέρει ότι έχει προτάσεις από ιταλικές ομάδες (Τζένοα-Πάρμα), οι οποίες όμως δεν φαίνεται διατεθειμένες να προσφέρουν πάνω από 3 εκ. ευρώ. Ό,τι λέγαμε δηλαδή...

Όπως και να έχει, αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός άρχισε να κινεί διαδικασίες για την αποδυνάμωση του ρόστερ προκειμένου να κλείσει την οικονομική τρύπα κι αυτό μόνο αντιδράσεις μπορεί να προκαλέσει στον κόσμο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags