15/04/11 - 08:10

Πολλά ή λίγα για Λέτο!

Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Αργεντινού που δεν επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να διαπραγματευτεί όπως θέλει την πώλησή του. Είτε του δώσουν 5 εκ. είτε 3 εκ. το ίδιο είναι!

Πολλά ή λίγα για Λέτο!
28.257views 0shares

Στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι έχουν αρχίσει το ξεπούλημα, αφού ο μάνατζερ του Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, είναι ήδη στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Αργεντινού.

Όπως σας έχει αποκαλύψει ο σκύλος, οι «πράσινοι» θεωρούν ότι μπορούν να πουλήσουν τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 5 εκ. ευρώ και αυτό το μήνυμα θα μεταφέρουν στον μάνατζέρ του στη συνάντηση που θα έχουν σήμερα.

Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν βρεθεί τέτοια πρόταση στην αγορά, αυτομάτως ο Παναθηναϊκός θα προτείνει να πέσουν οι αξιώσεις για τον Λέτο περίπου 2 εκ. ευρώ!

Και γιατί το λέμε αυτό; Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνία με τη Λίβερπουλ σε περίπτωση που ο Αργεντινός πωληθεί σε άλλη ομάδα με ένα ποσό άνω των 2,9 εκ. ευρώ να καρπωθούν οι Άγγλοι το 40% του συνολικού ποσού της μεταγραφής!

Τι σημαίνει αυτό; Αν έρθει, τελικά, πρόταση 5 εκ. ευρώ, η Λίβερπουλ θα πάρει τα 2 εκ. ευρώ και οι «πράσινοι» τα 3 εκ. ευρώ.

Έτσι, σε περίπτωση που δεν βρεθεί πρόταση τόσο υψηλή, αλλά μία που να κυμαίνεται στα 3-3,5 εκ. ευρώ τότε ο Παναθηναϊκός θα κάνει και …έκπτωση στην υποψήφια ομάδα για να μην χάσει χρήματα.

Από εκεί και πέρα, η Λίβερπουλ διατηρεί και τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Αργεντινού. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν προκύπτει κι έτσι ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει αλλού προτάσεις.

Ο σκύλος σας έχει μιλήσει για ο ενδιαφέρον της Πόρτο, ενώ ο Κοσεντίνο αναφέρει ότι έχει προτάσεις από ιταλικές ομάδες (Τζένοα-Πάρμα), οι οποίες όμως δεν φαίνεται διατεθειμένες να προσφέρουν πάνω από 3 εκ. ευρώ. Ό,τι λέγαμε δηλαδή...

Όπως και να έχει, αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός άρχισε να κινεί διαδικασίες για την αποδυνάμωση του ρόστερ προκειμένου να κλείσει την οικονομική τρύπα κι αυτό μόνο αντιδράσεις μπορεί να προκαλέσει στον κόσμο.