Facebook Pixel Πρόταση για Φεϊντουνό σε Παναθηναϊκό
| 2011-01-04 10:50:00

Πρόταση για Φεϊντουνό σε Παναθηναϊκό

Πρόταση για Φεϊντουνό σε Παναθηναϊκό

Τσάμπα... πράγμα που σπαρταράει. Στον ΠΑΟ διαρρέουν ότι δεν πρόκειται να βάλουν το χέρι στην τσέπη τον Γενάρη και έτσι δέχονται αρκετά φαξ με ονόματα ποδοσφαιριστών που δεν σου γεμίζουν το μάτι...

Όχι όλοι όμως. Υπάρχουν και κάποιοι που έχουν πιθανότητες να αποδειχθούν... χρυσάφι και ας μοιάζουν με... άνθρακες. Ένας εξ αυτών είναι ο Πασκάλ Φεϊντουνό. Ο 29 ετών πλάγιος χαφ και επιθετικός από τη Γουινέα, αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο και έχει προταθεί στους πράσινους με συμβόλαιο της τάξεως των 500.000 ευρώ ετησίως.

Είναι εντελώς ελεύθερος και δέχεται να έρθει στην Αθήνα για δοκιμαστικά μιας εβδομάδας. Το θέμα είναι όμως ότι ο Κάρλος Φρέιτας δεν... ξέρει τον μάνατζέρ του. Δεν τον γνωρίζει και κατά συνέπεια δεν "τρέχει" το θέμα. Εκεί κολλάει μέχρι στιγμής το θέμα. Αν καμφθούν οι... ενστάσεις του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή, τότε ο παίκτης θα μπει στο αεροπλάνο και θα έρθει στην Αθήνα για τα δοκιμαστικά.

Ο διεθνής ντριπλαδόρος έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Γαλλία με Μπορντό (1998-2001 και 2002-2004), Λοριάν (2001-2002), Σεντ Ετιέν (2004-2008) και την τελευταία διετία σε Αλ Σαντ, Αλ Ραγιάν και Αλ Νασρ όπου πήγε για τα γνωστά πλέον "πετροδόλαρα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags