Facebook Pixel "Θα δούμε τι θα γίνει..."
| 2011-04-15 09:14:00

"Θα δούμε τι θα γίνει..."

"Θα δούμε τι θα γίνει..."

Όλα ανοιχτά τα άφησε ο μάνατζερ του Σάχα, Φερνάντο Κοσεντίνο, σχετικά με το μέλλον του Αργεντινού πορτιέρο στην ΑΕΚ.

Ο Κοσεντίνο βρίσκεται στην Ελλάδα και χθες είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα» και τόνισε:

«Είναι αλήθεια ότι είχα μια συνάντηση με την ΑΕΚ. Κάναμε μια τυπική συζήτηση. Ο σκοπός που βρίσκομαι στην Ελλάδα είναι να δω τους πελάτες μου, τίποτα περισσότερο. Κάθε φορά που έρχομαι, κάνω και μια κουβέντα με τις ομάδες τους. Ήταν εντελώς τυπική η κουβέντα μου με την ΑΕΚ. Δεν συζητήθηκε ο,τιδήποτε άλλο πλην των τυπικών.

Ο Σεμπαστιάν έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ και είναι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα του. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν μου τέθηκε από την ΑΕΚ ζήτημα να αναζητήσουμε ομάδα για τον Σάχα ή οτιδήποτε άλλο.

Αλλωστε, θα ήταν πρόωρο να κάνουμε κουβέντα οποιουδήποτε άλλου είδους αυτή τη στιγμή. Δεν έχει τελειώσει καν το πρωτάθλημα. Αν τεθεί θέμα, θα δούμε τι θα γίνει. Ο Σάχα είναι ένας τερματοφύλακας με ένα όνομα και με μια συγκεκριμένη αξία στην αγορά.

Ομως, σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο θέμα και ο Σεμπαστιάν είναι συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags