Facebook Pixel Περιμένοντας την Αννα-σα!
| 2011-04-15 11:12:00

Περιμένοντας την Αννα-σα!

Περιμένοντας την Αννα-σα!

Μεγάλη οικονομική... ανάσα περιμένει να πάρει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με την συναυλίας της Άννας Βίσση, σήμερα το βράδυ της Παρασκευής (9μ.μ) στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Αποθέωση για τις πρωταθλήτριες.

Μπορεί το βάρος της δημοσιότητας να έχει και πέσει και δικαίως στα της ΠΑΕ και τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ωστόσο τα προβλήματα όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, είναι περισσότερα στον Ερασιτέχνη. Η νέα διοίκηση προσπαθεί με κάποιες ενέργειες που κάνει, να μειώσει όσο περισσότερο γίνεται το χρέος και να δώσει όσες λύσεις μπορεί στα πολλά και σημαντικά προβλήματα.

Μία από αυτές τις κινήσεις είναι και η αυριανή συναυλία στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου η Άννα Βίσση πλαισιωμένη από Γιώργο Σαμπάνη και την Βέρα Μπούφη θα τραγουδήσουν για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, στον οποίο θα πάνε και τα έσοδα. Όσοι περισσότεροι φίλοι του «τριφυλλιού» βρεθούν στη συναυλία, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ποσό που θα πάει σε αθλητές του συλλόγου που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Βράβευση των πρωταθλητριών
Εκτός από τη συναυλία θα υπάρχουν και άλλα event με καλύτερο αυτό της απονομής του πρωταθλήματος, του έβδομου συνεχόμενου, στα κορίτσια του Παναθηναϊκού. Οι παίκτριες του Σπύρου Χουντουμάδη θα παραλάβουν την κούπα από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη και θα αποθεωθούν για ακόμα μία φορά από τους φίλους της ομάδας.

Εκδοτήρια εκτός γηπέδου
Όσον αφορά τα εισιτήρια, η προπώληση κρίνεται ικανοποιητική, με τον κόσμο που θέλει να πάει στο γήπεδο να μπορεί να τα προμηθεύεται εκτός από το ίντερνετ και τους άλλους χώρους πώλησης και έξω από το γήπεδο. Συγκεκριμένα θα υπάρχουν δύο εκδοτήρια, το ένα στον ηλεκτρικό και το άλλο έξω από το κλειστό, όπου όσοι επιθυμούν θα μπορούν να πάρουν το εισιτήριό τους.

Πρόβλεψη και για τον ηλεκτρικό
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν προβλέψει και τον τρόπο αναχώρησης από το γήπεδο, καθώς έχουν έρθει σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του «ΗΣΑΠ» προκειμένου ο τελευταίος συρμός να αργήσει να αναχωρήσει. Αυτό θα ανακοινωθεί και κατά την διάρκεια της συναυλίας, αλλά το σίγουρο είναι πως η αναχώρηση θα γίνει μετά τις 12:30 το βράδυ. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30 και η απονομή στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ θα γίνει λίγο μετά τις 21:00.

Όλοι μηνύματα για ένα αυτοκίνητο
Εκτός από την συναυλία και την απονομή ένας από τους φίλους του Παναθηναϊκού που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ θα έχει την ευκαιρία να φύγει με ένα αυτοκίνητο. Ο τρόπος είναι απλός. Όσοι στείλουν την λέξη ΠΑΟ στο 54242 θα μπουν στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο. Όσον αφορά το συγκεκριμένο sms καλό θα είναι να αποστέλλεται και ασχέτως με τη συναυλία μιας και τα έσοδα από τα μηνύματα πηγαίνουν στον Ερασιτέχνη.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags