15/04/11 - 12:25

ΠΑΟ κατά πάντων!

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον Αχιλλέα Μπέο και στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις χθεσινές αποφάσεις της Λίγκας και της ΕΠΟ αντίστοιχα εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΠΑΟ κατά πάντων!
41.888views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr είναι και στο Nations League με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενο ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» ήταν έξαλλοι με την απόφαση της ΕΠΟ να παραπεμφθεί ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης, για όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκη» στην πειθαρχική της …Σούπερ Λίγκας, αλλά και με την εκλογή του Αχιλλέα Μπέου στο Δ.Σ. της ΕΠΟ παρόλο που είχε προηγηθεί η δίωξή του για το σκάνδαλο με τις κασέτες.

Έτσι, τώρα ήρθε και η επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με μια καυστική ανακοίνωση με την οποία στην ουσία οι «πράσινοι» δηλώνουν ότι αποχωρούν κι επίσημα από τη δράση τους στα αρμόδια όργανα με την παραίτηση του εκπροσώπου τους, Γιάννη Βεκρή.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

"Χθες ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα εκβίασης διαιτητή εις βάρος του κ. Μπέου, για αγώνα του φετινού πρωταθλήματος. Την ίδια ημέρα, η Superleague αποφάσισε να ορίσει τον ίδιο τον κ. Μπέο ως εκπρόσωπό της στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, επιβεβαιώνοντας τους δημόσια κατατεθειμένους προβληματισμούς μας για το κατά πόσο ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είναι αυτός που πρέπει με γνώμονα τη διαφύλαξη της αξιοπιστίας και του κύρους του αθλήματος.

Οι χθεσινές «εκπλήξεις» βέβαια σ’ ό, τι αφορά τη σοβαρότητα των θεσμικών αρχών που ορίζουν την τύχη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου δεν σταμάτησαν εκεί. Το απόγευμα, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έπειτα από σχεδόν δύο μήνες εφέσεων, αναβολών, και προκλητικών για το περί δικαίου αίσθημα καθυστερήσεων αποφάνθηκε ότι είναι αναρμόδια να κρίνει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη για συμπεριφορές που αμαύρωσαν την εικόνα του Ποδοσφαίρου μας διεθνώς!

Όσο εντυπωσιακή είναι η σύμπτωση των κρουσμάτων εκφυλισμού των θεσμών, άλλο τόσο επιβεβλημένη και αυτονόητη είναι κατόπιν αυτών η παραίτησή του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κ. Ι. Βεκρή από τη θέση του εκπροσώπου της Superleague στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, προκειμένου να μη νομιμοποιήσει με την παρουσία του καμιά παρωδία απο αυτές που αναπόφευκτα προορίζεται να ζήσει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο".