Facebook Pixel «Είτε τον σιχαίνεσαι είτε τον λατρεύεις. Εγώ τον θαυμάζω»
| 2011-04-15 12:48:00

«Είτε τον σιχαίνεσαι είτε τον λατρεύεις. Εγώ τον θαυμάζω»

«Είτε τον σιχαίνεσαι είτε τον λατρεύεις. Εγώ τον θαυμάζω»

Μέλι έσταξε για τον Ζοσέ Μουρίνιο ο Χάρι Ρέντναπ, λέγοντας πως ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι «στην κορυφή πάνω από τους υπόλοιπους».

«Από όσους προπονητές έχω αντιμετωπίσει φέτος, ένας είναι στην κορυφή πάνω από τους υπόλοιπους. Ο Ζοσέ Μουρίνιο. Οι απόψεις για εκείνον ποικίλουν. Είτε τον σιχαίνεσαι είτε τον λατρεύεις. Εγώ απλά τον θαυμάζω. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα διαδεχτεί τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον», τόνισε ο τεχνικός της Τότεναμ.

Στη συνέχεια, ανέλυσε την προσωπικότητά του: «Ναι μεν είναι κάπως αλαζόνας αλλά γιατί είναι κακό αυτό; Μετά τον μεταξύ μας αγώνα (Τότεναμ - Ρεάλ), ο Μουρίνιο είπε πως η φυσική του θέση είναι στην Πρέμιερ Λιγκ και συμφωνώ σε αυτό. Είναι ένας προπονητής που ανταποκρίνεται απόλυτα στις σημερινές απαιτήσεις και αυτό φαίνεται από το σεβασμό και την εμπιστοσύνη που του δείχνουν όλοι οι αστέρες στις ομάδες του. Για μένα είναι ένα πανέξυπνος προπονητής».

Όσο για το γεγονός ότι είναι ο Νο1 υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ, επεσήμανε: «Κάθε φορά που βλέπω τον Άλεξ μου φαίνεται όλο και πιο νέος. Έχει πολλή όρεξη και ενθουσιασμό ακόμη και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει αρκετά. Ο Ζοσέ θα πρέπει να περιμένει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags