Facebook Pixel «Δεν είχαμε προβλήματα, είμαι ικανοποιημένος»
| 2011-04-15 13:01:00

«Δεν είχαμε προβλήματα, είμαι ικανοποιημένος»

«Δεν είχαμε προβλήματα, είμαι ικανοποιημένος»

Πανέτοιμος για την pole position στο GP της Κίνας είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ, καθώς έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της RB7 στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής.

«Είχαμε πολύ καλή ημέρα σήμερα αλλά ακόμα είναι Παρασκευή, άρα είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τη πορεία του τριημέρου. Βρήκαμε καλό ρυθμό και είμαι ικανοποιημένος με το μονοθέσιο μας. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε και νομίζω πως τόσο αύριο όσο και την Κυριακή, οι διαφορές θα είναι μικρές. Πρέπει λοιπόν να βρούμε σε ποιους τομείς μπορούμε να βελτιωθούμε. Είναι ευχάριστο το γεγονός πως δεν είχαμε προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός οδηγός της Red Bull.

Από την πλευρά του, ο Μαρκ Γουέμπερ εμφανίσθηκε προβληματισμένος με το KERS: «Δεν είχα το καλύτερο δυνατό FP2, ειδικά στις μικρές αποστάσεις με φρέσκα ελαστικά. Γι’ αυτό και βρίσκομαι χαμηλότερα στην κατάταξη. Αντίθετα, ο ρυθμός μας στις μεγάλες αποστάσεις, με τη σκληρή γόμα ελαστικών ήταν καλός. Θα εξετάσουμε απόψε τι θα κάνουμε με το KERS. Φυσικά θα θέλαμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Γενικά ήταν μία καλή Παρασκευή, μάθαμε πολλά και το μονοθέσιο μας ήταν αξιόπιστο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags