Facebook Pixel «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!»
| 2011-04-15 14:13:00

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!»

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!»

Ο Αχιλλέας Μπέας δεν έμεινε στις δηλώσεις («παρωδία ήταν το ξύλο στον Ευθυμιάδη»), αλλά εξέδωσε και ανακοίνωση, συνεχίζοντας την επίθεση κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ άφησε αιχμές και για τον Νικόλα Πατέρα…

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Σχετικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, με το τι συμφωνεί και τι διαφωνεί, θα πούμε ότι πρόκειται για τη γνωστή σε όλους πάγια τακτική της, αυτή του αδικημένου, σύμφωνα με το ρητό: ‘φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης’.

Επίσης θα θυμίσουμε, πηγαίνοντας μερικά χρόνια πίσω, τόσο στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όσο και στο σύνολο του φίλαθλου κόσμου, το ξυλοδαρμό του διαιτητή κ. Ευθυμιάδη το 2003, που αιμόφυρτος αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο με πρωταγωνιστές τον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Φιλιππίδη καθώς και αρκετά μέλη του Δ.Σ.

Και εμείς διαφωνούμε με αυτές τις μεθόδους και πρακτικές όπως και με πολλά άλλα θέματα, όπως τα χειρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αλλά ουδέποτε στείλαμε ανώνυμες επιστολές, χρησιμοποιήσαμε μονταρισμένα dvd και προϊόντα υποκλοπών διότι, εγώ προσωπικά, ο Αχιλλέας Μπέος, ουδέποτε κρύφτηκα στη ζωή μου, αντίθετα πάντα βγαίνω μπροστά.

Θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους οι εμπνευστές τέτοιων ανακοινώσεων και πρακτικών ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα ανδρικό και δεν διοικείται με ‘μπροστινούς’ και υπαλλήλους. Οι αληθινοί παράγοντες βγαίνουν πάντα μπροστά και διαχειρίζονται οι ίδιοι την όλη κατάσταση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags