Facebook Pixel "Πόλεμο θέλουν, πόλεμο θα έχουν"!
| 2011-04-15 17:20:00

"Πόλεμο θέλουν, πόλεμο θα έχουν"!

"Πόλεμο θέλουν, πόλεμο θα έχουν"!

Νίκη στο Βόλο για δύο λόγους ζήτησε ο Γόντικας από τους παίκτες: "Πρώτον, για τους βαθμούς ενόψει πλέι-οφ και δεύτερον, αυτή η ομάδα μας κάνει πόλεμο". Τι είπε και με ποιους μίλησε...

Μόνο τη νίκη ζήτησε ο Δημήτρης Γόντικας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει της προσεχούς εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενο ρεπορτάζ.

Ωστόσο, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, εξήγησε στους παίκτες (Τζιμπρίλ Σισέ, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα κ.ά.) και γιατί πρέπει να κερδίσουν τη συγκεκριμένη ομάδα.

Όπως τους είπε δεν είναι μόνο το βαθμολογικό κίνητρο για να μπει ο Παναθηναϊκός με πλεονέκτημα στα πλέι οφ, αλλά θα πρέπει να κερδίσουν και λόγω της κόντρας που υπάρχει με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο!

"Το παιχνίδι αυτό είναι διπλής σημασίας για εμάς. Πρώτον θα καταφέρουμε να αυξήσουμε την διαφορά στους τρεις βαθμούς από την ΑΕΚ στα πλέι οφ. Δεύτερον, όλοι ξέρετε τι σημαίνει αυτή η ομάδα και τί πόλεμο έχει κάνει στον Παναθηναϊκό. Για αυτό πρέπει να πάρετε τη νίκη", τους είπε μέσα σε άλλα.

Παράλληλα, ο Γόντικας μίλησε στους ποδοσφαιριστές και για την κατάσταση της ομάδας και προσπάθησε να τους καθησυχάσει. Όπως τους τόνισε πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους και να μην ακούν τι μεταδίδουν τα ΜΜΕ. «Ό,τι γίνει θα το μάθετε πρώτοι εσείς», τους είπε.

Ο Γόντικας μίλησε, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, και με τον Σεμπάστιαν Λέτο, μια και ο Αργεντινός φέρεται να του έκανε παράπονα για το γεγονός ότι γράφτηκε πως θα του γίνει μείωση αποδοχών 40%, αν μείνει στην ομάδα. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του εξήγησε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί καθώς με τη νέα φορολογία αν μειωθούν οι αποδοχές του θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να πληρώσει περισσότερα.

Γενικά ο Γόντικας προσπάθησε να καθησυχάσει τους παίκτες του και τους πει πως πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Εξάλλου, ο Γόντικας είχε τετ α τετ και με τον προπονητή της ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέιρα. "Η διοίκηση σε στηρίζει απόλυτα. Το τελευταίο διάστημα όμως παρατηρείται μία χαλάρωση από την πλευρά των παικτών, με αποτέλεσμα να βγαίνει κακή εικόνα προς τα έξω", του είπε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags