Facebook Pixel Απογοητευμένοι από το άδειο ΟΑΚΑ
| 2011-04-16 08:29:00

Απογοητευμένοι από το άδειο ΟΑΚΑ

Απογοητευμένοι από το άδειο ΟΑΚΑ

Οι Ρισβάς, Σωπήλης, Αφρουδάκης, Χουντουμάδης, Χατζηνικολάου, μιλάνε για την συναυλία της Βίσση και δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους για το άδειο ΟΑΚΑ.
 

Αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς τα βρήκαν στον Παναθηναϊκό όσον αφορά την συναυλία-στήριξη στον Ερασιτέχνη. Οι «πράσινοι» περίμεναν πως ο κόσμος θα αγκάλιαζε την προσπάθεια, ωστόσο στο μεγαλύτερο μέρος τους οι εξέδρες ήταν άδειες. Οι εντελώς Παναθηναϊκά 5.000 θεατές είναι εξαιρετικά μικρός αριθμός για το μέγεθος του συλλόγου. Την μικρή προσέλευση μάλιστα σχολίασαν και οι Ρισβάς, Σωπήλης, Αφρουδάκης, Χουντουμάδης, Χατζηνικολάου, μιλώντας στο leoforos.gr.

Ρισβάς: «Δεν υποστέλλουμε τη σημαία»

Δεν το βάζει κάτω παρά την άσχημη εικόνα των εξεδρών ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Ρισβάς, ο οποίος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο Α.Ο δεν πρόκειται να υποστείλει την σημαία. Αναλυτικά μας τόνισε απαντώντας αρχικά αν του μένει κάποια πικρία «Όχι μένει η αξιοπρέπεια. Εμείς σαν Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν υποστέλλουμε την σημαία του Παναθηναϊκού. Στις πίκρες και στις χαρές είμαστε μαζί ας το καταλάβει ο κόσμος αυτό και να πάρει το μήνυμα: Στις χαρές και στις λύπες μαζί»

Σωπήλης: «Ότι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς»

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Στράτος Σωπήλης μιλώντας μας μετά τη συναυλία μας ανέφερε: «Από πλευράς Ερασιτέχνη θα μπορούσαμε να πούμε οτι ήταν μια χολιγουντιανή εκδήλωση, ακόμα και η προεργασία της. Έχουμε παράπονα από τον κόσμο γιατί το μεγαλείο του Παναθηναϊκού είναι μεγάλο. Εμείς πάντως τους θέλουμε όλους κοντά μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτά που έχουμε ως στόχο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας και αδιαίρετος. Συνεχίζουμε. Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς»

Χουντουμάδης: «Χωρίς τους ισχυρούς δεν βγαίνει από το αδιέξοδο»

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Σπύρος Χουντουμάδης, στάθηκε και στην βοήθεια που θα πρέπει να υπάρξει από τους οικονομικά ισχυρούς, προκειμένου ο σύλλογος να βγει από το αδιέξοδο: «Περιμέναμε περισσότερο κόσμο σήμερα ώστε να συμπαρασταθεί σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο Ερασιτέχνης αλλά ελπίζουμε και στην συμπαράσταση ακόμα πιο πολλών φίλων του Παναθηναϊκού. Όμως χωρίς τη βοήθεια ισχυρών οικονομικά ανθρώπων που αγαπούν τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο ο Ερασιτέχνης να βγεί από αυτό το αδιέξοδο. Ελπίζω στην επόμενη κίνηση για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη να έχουμε τη συμπαράσταση περισσότερων φίλων του Παναθηναϊκού και να ευαισθητοποιηθούν αυτοί που αγαπούν τον Παναθηναϊκό και έχουν οικονομική ευχέρεια».

Χατζηνικολάου: «Στεναχωρηθήκαμε»

Η κεντρικός του «τριφυλλιού» Μαρία Χατζηνικολάου τόνισε: «Η αλήθεια είναι οτι στεναχωρηθήκαμε που δεν ήρθε ο κόσμος για να σηκώσουμε την κούπα και να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Παρ' όλα αυτά είδαμε μια όμορφη ατμόσφαιρα και ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει μέσω των μηνυμάτων στέλνοντας ΠΑΟ στο 54242 ώστε να παραμείνει ψηλά ο σύλλογος εκεί δηλαδή που ανήκει».

Αφρουδάκης: «Τίποτα δεν πάει χαμένο»

Ο πολίστας του Παναθηναϊκού Ζάχος Αφρουδάκης μας είπε: «Κατανοούμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι σήμερα για τον Παναθηναϊκό αλλά και για την Ελλάδα γενικότερα. Το ότι δεν υπήρχε πολύς κόσμος στο γήπεδο συνδυάζεται σίγουρα και με τα προβλήματα που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Από εκεί και ύστερα είναι καλό που γίνονται κινήσεις γιατί μέσα από αυτές τίποτα δεν πάει χαμένο και όλα γίνονται για το καλό του Παναθηναϊκού».

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags