Facebook Pixel Το γοργόν και χάριν έχει…
| 2011-04-16 09:00:00

Το γοργόν και χάριν έχει…

Το γοργόν και χάριν έχει…

Μέχρι τα τέλη Μαΐου περιμένει να εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την παραχώρηση του Λέτο, ο Κοσεντίνο. «Από τους καλύτερούς μας, αλλά πωλείται», είπε στον ατζέντη ο Γόντικας!

Σκέψου, δηλαδή, ο Αργεντινός εξτρέμ να μην ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού... Ο σκύλος σας έχει ενημερώσει από χθες τόσο για τη συνάντηση του Γόντικα με τον Κοσεντίνο, όσο και για τα πέντε εκ. ευρώ που ζητούν οι «πράσινοι» για την παραχώρησή του.

Ένας ποσό στο οποίο δεν αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη «Sportday» ατζέντης του «Ινδιάνου», αλλά είναι γεγονός ότι το έχει θέσει σαν ταβάνι το «τριφύλλι». «Συναντήθηκα με τον κ. Γόντικα και μου είπε ότι θεωρούν τον “Σέμπα” από τους καλύτερους της ομάδας. Συζητούν την πώλησή του μόνο με μία πολύ καλή προσφορά, αλλά το νούμερο δεν μπορώ να σας το πω.

Δεν έγινε καμία κουβέντα για μείωση συμβολαίου. Μέχρι το τέλος Μαΐου μπορεί να εκδηλωθεί ενδιαφέρον», ήταν τα λόγια του Κοσεντίνο, από τα οποία ουσιαστικά επιβεβαιώνονται τα ρεπορτάζ περί αποχώρησης του Λέτο. Ακόμα και το γεγονός ότι δεν συζητήθηκε το ενδεχόμενο μείωσης του συμβολαίου του Αργεντινού, που είναι ένα από τα «βαριά» που έχει ο Παναθηναϊκός, δείχνει τη διάθεση που υπάρχει στον σύλλογο για την παραχώρησή του.

Με τις εξελίξεις, μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του Κοσεντίνο, να αναμένονται άμεσες…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags