Facebook Pixel "Το μεγάλο λάθος με τον Μήτρογλου"
| 2011-04-16 09:05:00

"Το μεγάλο λάθος με τον Μήτρογλου"

"Το μεγάλο λάθος με τον Μήτρογλου"

Για το λάθος που πάει να γίνει με τον Μήτρογλου αν δεν επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, γράφει σήμερα στο blog του ο Κώστας Νικολακόπουλος.

• Όταν πέρσι σχεδόν όλοι στον Ολυμπιακό αντιμετώπιζαν τον Μήτρογλου σαν…ιερή αγελάδα και κανείς δεν τον «ακουμπούσε» με την κριτική του (με συνέπεια φυσικά στο τέλος να του κάνουν κακό και στον ίδιο και στην ομάδα), εγώ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να γράψω για τις κατά καιρούς…βλακείες, για να μην χρησιμοποιήσω την άλλη λέξη, που έκανε ο «Γερμανός».

• Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως τώρα που βλέπω ένα πιθανό μεγάλο λάθος, δεν θα καταθέσω την γνώμη μου υπέρ του Μήτρογλου. Διότι, έχω δει παιχνίδια του Πανιώνιου, έχω άποψη και δεν θα κάνω το σχόλιό μου μόνο από τα γκολάκια που βάζει το παιδί. Και νομίζω ειλικρινά ότι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να το παιδέψουν πάρα πολύ στο μυαλό τους για να πάρουν απόφαση να τον χάσουν τον Μήτρογλου

• Γιατί άμα δεν γυρίσει το καλοκαίρι πίσω, πάει, τον έχασες τον Μήτρογλου. Η, θα τον πουλήσεις-και σιγά τα πολλά λεφτά που μπορείς να πιάσεις-η, θα τον δώσεις δανεικό και παίκτης δανεικός δεύτερη σεζόν στα 23 προς 24 δεν «λέει».

• Εμένα λοιπόν μου άρεσε πολύ ο Μήτρογλου που είδα στον Πανιώνιο σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν. Τον είδα κι έτριβα τα μάτια μου σε πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα των αγώνων συγκεκριμένα με τη Λάρισα στη Νέα Σμύρνη και με την Κέρκυρα εκτός έδρας. Να είναι κινητικότατος, να βγαίνει συνέχεια έξω από την περιοχή και να παίρνει την μπάλα, να παίζει ωραία το ρόλο του σέντερ φορ-κολόνα (δηλαδή να την σπάει δεξιά κι αριστερά την μπάλα), να βγάζει ασίστ, να περνάει ωραίες πάσες, τόσο δεξιά κι αριστερά, όσο και κάθετα.

• Ένας σωστός σέντερ φορ, που είναι στις φάσεις, σουτάρει, σκοράρει, παίρνει και τις κεφαλιές στις σέντρες από τα πλάγια, αλλά και δεν κοιτάζει μόνο το γκολ και την πάρτη του. Και μάλιστα πίεζε κάπως και την αντίπαλη άμυνα, δεν καθόταν τέλος πάντων με σταυρωμένα τα χέρια. Έβγαινε και στα άκρα, έφευγε στην κόντρα, ήταν ομαδικός. Τι άλλο να περιμένεις από ένα σέντερ φορ.

• Προφανέστατα έχει πάρει τα πάνω του ψυχολογικά στον Πανιώνιο, είδε πως τον εμπιστεύονται και έτσι βγάζει τέτοια εικόνα. Αλλιώτικη από αυτή που βλέπαμε στον Ολυμπιακό, όταν το μόνο που έκανε ήταν να περιμένει την μπάλα για να κάνει το γκολ και να αυτοσχεδιάσει μετά τον πανηγυρισμό.

• Δεν θα αμφισβητήσω ότι ο Ερνέστο έχει τα δίκια του να…ενίσταται για την επιστροφή του, διότι ο Μήτρογλου δεν είχε σωστή εικόνα στο πρώτο μισό της σεζόν στο Ρέντη. Αλλά νομίζω ότι μία προσπάθεια ακόμη αξίζει για ένα παίκτη σε τέτοια ηλικία και τόσο προικισμένο. Αν μη τι άλλο πρέπει να ξεκινήσει τη νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό. Να κάνει τουλάχιστον προετοιμασία με την ομάδα και ας αποφασίσει τότε ο προπονητής, αν του κάνει η, δεν του κάνει.

• Ο Ολυμπιακός ψάχνει με τα κιάλια Έλληνες παίκτες και θα αφήσει έτσι να χάσει τον σέντερ φορ της εθνικής Ελλάδας;…

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags