Facebook Pixel Τα είπαν και τα ξαναλένε...
| 2011-04-16 09:20:00

Τα είπαν και τα ξαναλένε...

Τα είπαν και τα ξαναλένε...

Νέα συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα έχει σήμερα o Μαθία, ώστε να οριστικοποιηθεί ή όχι το αν ο Ισπανός θα γίνει ο δεύτερος τεχνικός διευθυντής στην ιστορία των "ερυθρόλευκων".

Ο Ισπανός, που είναι στη χώρα μας, βρέθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και είχε πολύωρη συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Συνάντηση που προφανώς και αφορά το ενδεχόμενο επισημοποίησης της συνεργασίας του 37χρονου με τους Πειραιώτες.

Ο Μαθία παρουσίασε το πλάνο του, αντάλλαξε απόψεις με τον πρόεδρο αλλά και τον Κοβάσεβιτς που είναι μια μεγάλη προσωπικότητα του ποδοσφαίρου και το αυτό θα επαναληφθεί και σήμερα. Θα υπάρχει και νέα συνάντηση σύμφωνα με πληροφορίες. Και σε αυτήν θα οριστικοποιηθεί ή όχι το αν ο Μαθία πιάνει λιμάνι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, βλέπετε, έχει μια πάγια αρχή.

Να συζητά. Να μετρά ανθρώπους και καταστάσεις. Να εξετάζει διεξοδικά όλες τις παραμέτρους προτού πάρει τις οριστικές αποφάσεις του. Μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ενώ επί της ουσίας υπάρχει συμφωνία προτού ο Μαθία πιάσει Ελλάδα, ότι χθες (15/04) δεν είχαμε επισημοποίηση του «γάμου». Και δεν θα είναι και τόσο μεγάλη έκπληξη αν ο Μαθία αποχωρήσει από την Ελλάδα χωρίς να έχει επισημοποιήσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Είναι ανοιχτό το θέμα, έστω και αν οι πιθανότητες είναι συντριπτικά υπέρ της συνεργασίας. Και είναι και κάτι ακόμη που έχει παίξει τον ρόλο του σε όλο αυτό. Στο ότι δεν έχει κλείσει η υπόθεση. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε στον Ερνέστο Βαλβέρδε την Πέμπτη ότι εκείνος ήταν και παραμένει το «αφεντικό». Οτι δηλαδή ακόμη και ο Μαθία να αναλάβει τεχνικός διευθυντής, τις τελικές αποφάσεις θα τις παίρνει ο προπονητής.

Πηγή: Εξέδρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags