Facebook Pixel Πρόβλημα στην αδειοδότηση
| 2011-04-16 09:35:00

Πρόβλημα στην αδειοδότηση

Πρόβλημα στην αδειοδότηση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αναγνωρίζει πλέον δειλά δειλά ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα εξασφάλισης της εγγυητικής ύψους 7 εκατ. ευρώ, για την αδειοδότηση της ομάδας.

Ωστόσο, οι διοικούντες παραμένουν αισιόδοξοι για το ότι τελικά θα καταφέρουν να πάρουν το πιστοποιητικό συμμετοχής σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις. Θυμίζουμε ότι το ποσό αυτό απαιτείται από την UEFA με τη μορφή εγγυητικής προκειμένου να αποδείξει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ότι δύναται να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις της (εκείνες που μετέφερε για τις 30 Ιουνίου), ώστε να εξασφαλίσει το «ναι» στην πρώτη φάση της διαδικασίας για την αδειοδότηση.

Γεγονός είναι ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει και προφάσεις τύπου «θα πουλήσουμε παίκτες και θα εξασφαλίσουμε το ποσό» δεν περνούν πλέον, επομένως στην Ενωση θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα, προκειμένου να βρουν αυτή την εγγυητική με δεδομένο ότι (μέχρι και χθες τουλάχιστον) οι Νίκος Νοτιάς και Πέτρος Παππάς δεν έδειχναν διατεθειμένοι να κάνουν κάτι τέτοιο.

Η διοίκηση της ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης παρουσιάζεται (απόλυτα λογικά) ιδιαίτερα ανήσυχος στις επαφές του με τους δυο βασικούς μετόχους και κυρίως στην καθημερινότητά του με τα άλλα στελέχη της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας. Κι αυτό διότι δεν βλέπει φως στην άκρη του τούνελ! Οι μέρες περνούν και η 30ή Απριλίου πλησιάζει με απειλητικές διαθέσεις για την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πηγή: Εξέδρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags