Facebook Pixel "Εσείς το καθήκον σας!"
| 2011-04-16 09:41:00

"Εσείς το καθήκον σας!"

"Εσείς το καθήκον σας!"

Η βιασύνη που έχει πιάσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να παραχωρήσουν παίκτες, ενώ η σεζόν έχει δρόμο ακόμα για το "τριφύλλι", είναι λογικό να τους επηρεάζει. Με τον Γόντικα να αναλαμβάνει ρόλο... ψυχολόγου!

"Μη δίνεις σημασία στα δημοσιεύματα, εσύ να κοιτάς τη δουλειά σου. Θα μιλάς απευθείας με τη διοίκηση και θα μας ενημερώνεις για ό,τι προκύπτει. Οπως και εμείς ό,τι πρόκειται να γίνει, θα το πούμε πρώτα σε σένα και μετά στον Τύπο", είπε στον Λέτο χθες ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, την ώρα που ο Κοσεντίνο βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει μιλήσει ήδη για την παραχώρησή του σε συλλόγους της Ιταλίας που υπάρχει ενδιαφέρον!

Μία από τα ίδια και με τον Τζόρβα, με τον οποίο επίσης ο Γόντικας είχε χθες επαφή. Ο Έλληνας άσος του ξεκαθάρισε ότι μέχρι να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ δεν θα έχει πουθενά αλλού το μυαλό του, πλην του Παναθηναϊκού.

Το ζήτημα, όμως, είναι κατά πόσο μπορούν πραγματικά να μείνουν ανεπηρέαστοι οι παίκτες όταν γνωρίζουν ότι η ομάδα τους αντιμετωπίζει σαν βαρίδια, λόγω των συμβολαίων τους;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags