Facebook Pixel Φεύγει ο «υδραυλικός» και έρχεται ο «ζογκλέρ»;
| 2011-04-16 10:01:00

Φεύγει ο «υδραυλικός» και έρχεται ο «ζογκλέρ»;

Φεύγει ο «υδραυλικός» και έρχεται ο «ζογκλέρ»;

Τον Ζαουάντ Ζαϊρί έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ αν αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα ο Νάτσο Σκόκο, προκειμένου να καλύψουν τη θέση του. Ο σκύλος βγήκε μία βόλτα και έμαθε…

Ο 29χρονος άσος του Ολυμπιακού μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και, τουλάχιστον για την ώρα, δεν υπάρχει από τους «ερυθρόλευκους» ενδιαφέρον για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι Πειραιώτες, άλλωστε, διαθέτουν αρκετές λύσεις στον χώρο του κέντρου και είναι αλήθεια ότι ο Βαλβέρδε δεν έδειξε να πιστεύει στην αξία του Ζαϊρί. Αν και όποτε τον χρησιμοποίησε, ο διεθνής Μαροκινός ήταν καλός.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, όμως, μπορούν να προσφέρουν στον βιρτουόζο χαφ φανέλα βασικού, πολύ περισσότερο τώρα, που τα σενάρια περί αποχώρησης του Νάτσο Σκόκο έχουν φουντώσει πάλι. Η περίπτωσή του δεν είναι δύσκολη, από την άποψη ότι θα είναι ελεύθερος και το κασέ του, σύμφωνα με την «Εξέδρα», δεν ξεπερνάει τις 250 χιλ. ευρώ.

Χρήματα που μπορεί να δώσει η «Ένωση», παράλληλα με την υπόσχεση για θέση βασικού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το ζήτημα είναι τι έχει ο ίδιος ο παίκτης στο μυαλό και, κατά πόσο, μπορεί να επηρεαστεί από τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας. Η συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ δεν περνάει απαρατήρητη, όπως και το γεγονός ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Την ίδια ώρα, όμως, που φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Γαλλίας αλλά και της Ιταλίας για την περίπτωσή του.

Το ζήτημα είναι ότι στην ΑΕΚ βλέπουν πολύ ζεστά την περίπτωσή του και είναι έτοιμοι να του καταθέσουν πρόταση άμεσα. Ακόμα και αν μείνει ο Σκόκο στα Σπάτα, πολύ περισσότερο όμως αν ο Αργεντινός κουνήσει μαντίλι το καλοκαίρι…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags