Facebook Pixel Θα μπερδευτούμε χειρότερα...
| 2011-04-16 10:04:00

Θα μπερδευτούμε χειρότερα...

Θα μπερδευτούμε χειρότερα...

Πολλά έχουν ειπωθεί αναφορικά με το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ο Τζιμπρίλ Σισέ, για αυτό και ο ίδιος αποφάσισε αυτή τη φορά να μην πει πολλά για το θέμα...

Όλα αυτά τα μισόλογα του τελευταίου διαστήματος, αλλά και το γεγονός ότι από τον Παναθηναϊκό περισσότερο "βλέπουν" την αποχώρησή του παρά την παραμονή του, έχουν κάνει τον Γάλλο διστακτικό.

Για αυτό και στις δηλώσεις που έκανε για το τηλεοπτικό συνεργείο του Canal+, που πήγε χθες στην Παιανία για να κάνει ένα αφιέρωμα στον Σισέ, ήταν συγκρατημένος:

 «Εχουν ειπωθεί πάρα πολλά για αυτό το θέμα. Τώρα είναι προτεραιότητα οι υποχρεώσεις της ομάδας. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο».

Για την εθνική Γαλλίας: «Θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω στην Εθνική και θα κάνω τα πάντα για αυτό. Προφανώς αυτό θα είναι πιο εύκολο να γίνει αν πάω σε ένα πρωτάθλημα με μεγαλύτερη προβολή. Μπορεί να είναι το αγγλικό, το γερμανικό ή το ισπανικό. Θα μου άρεσε να αγωνιστώ σε ένα από αυτά, αλλά δεν αποκλείω να επιστρέψω στη Γαλλία είτε να μείνω στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags