Facebook Pixel «Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση»
| 2011-04-16 11:11:00

«Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση»

«Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση»

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραδέχθηκε πως η απουσία του Ράσο Ντεστέροβιτς θα είναι μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Μιλώντας στην «Sportski Zurnal», ο «Ντούντα» δεν έκρυψε τον προβληματισμό του: «Προετοιμάζομαι για τον αγώνα. Αυτό το ματς θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Εμείς σαν γηπεδούχοι ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε πιο επιθετικά, με έντονο ρυθμό και πολύ τρέξιμο».

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, πριν από τρεις μέρες χάσαμε τον Ράσο Νεστέροβιτς, έναν σημαντικό παίκτη για μας και την άμυνά μας απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν έχουμε άλλον τέτοιο παίκτη και δεν είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε. Αν είχε συμβεί ο τραυματισμός του 7-10 μέρες νωρίτερα, θα μπορούσαμε να είχαμε αποκτήσει κάποιον».

Όσο για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει τον κουμπάρο του και φίλο του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επεσήμανε: «Δεν είναι η πρώτη μας αναμέτρηση, έχουμε τεθεί αντιμέτωποι πολλές φορές στο παρελθόν. Φυσικά και μιλάμε, όχι όμως βέβαια για την τακτική που θα ακολουθήσουμε στο ματς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags