Facebook Pixel Κάνουν ένα βήμα προς και δύο πίσω!
| 2011-04-16 11:16:00

Κάνουν ένα βήμα προς και δύο πίσω!

Κάνουν ένα βήμα προς και δύο πίσω!

Τζίγγερ και Πατέρας λειτούργησαν συσπειρωτικά, για πρώτη φορά μετά από καιρό, όσον αφορά την αντίδραση του Παναθηναϊκού στη «μάχη» κατά του Μπέου. Comeback, πάντως, δύσκολα θα υπάρξει.

Τόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης όσο και ο Νικόλας Πατέρας παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και, φυσικά, έχουν άποψη για όσα συμβαίνουν. Με την εκλογή του Αχιλλέα Μπέου στη θέση του εκπροσώπου της Σούπερ Λίγκας στο Δ.Σ. της ΕΠΟ να θορυβεί αμφότερους, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Όχι μόνο, όμως, καθώς τους ενεργοποίησε κιόλας, όταν ο Δημήτρης Γόντικας σήκωσε το τηλέφωνο για να ζητήσει την πολύτιμη βοήθειά τους. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έχει ζητήσει πολλές φορές τη συμβουλή τόσο του πρώην προέδρου όσο και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ για διάφορα θέματα κατά καιρούς, κι έτσι έγινε και για την αντίδραση των «πράσινων» για το θέμα του Μπέου. Για αυτό και η θέση του Παναθηναϊκού ήταν τόσο δυναμική.

Κάποιες πηγές, μάλιστα, αναφέρουν ότι η αποχώρηση του Βεκρή από το Δ.Σ. της ΕΠΟ ήταν προσωπική απόφαση του Τζίγγερ, που φαίνεται ότι έχει πάρει… ανάποδες με το ζήτημα του Μπέου. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι τα ΜΜΕ που έχουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σχέση με την οικογένεια, έδωσαν έμφαση στο θέμα…

Το ζήτημα, όμως, είναι ότι παρά το γεγονός ότι δεν αρνήθηκαν τη βοήθειά τους στον Γόντικα τόσο ο Πατέρας όσο και ο Βαρδινογιάννης, δύσκολα θα ασχοληθεί κάποιος από τους δύο ενεργά ξανά με τον Παναθηναϊκό. Κι αν για τον πρώην πρόεδρο το ενδεχόμενο να εμπλακεί ξανά με τα διοικητικά δεν είναι απίθανό, υπό προϋποθέσεις κάποια στιγμή στο μέλλον, για τον Τζίγγερ είναι δεδομένο ότι δεν θα το κάνει. Κι ας τους χρειάζεται ο Παναθηναϊκός αυτό το διάστημα περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια. Σαν να κάνουν, δηλαδή, ένα βήμα μπρος και δύο πίσω...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags