Facebook Pixel «Θα υπάρξουν και πιο σημαντικά ματς»
| 2011-04-16 11:16:00

«Θα υπάρξουν και πιο σημαντικά ματς»

«Θα υπάρξουν και πιο σημαντικά ματς»

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποστήριξε πως τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν θα είναι πιο σημαντικά, χωρίς φυσικά να απαξιεί τον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

«Είναι ένα ντέρμπι αιωνίων, πάντα είναι σημαντικό, το πιο σημαντικό ματς στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά θα κρίνει ποια θα είναι η πρώτη ομάδα στην κανονική περίοδο. Όμως τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πιο σημαντικά», δήλωσε στην «Sportski Zurnal», ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Σχετικά με την ετοιμότητά του «τριφυλλιού», επεσήμανε: «Πάντα οι παίκτες μου προπονούνται καλά. Αν εξαιρέσουμε τον Νίκολας, που δεν προπονείται μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Μπαρτσελόνα, όλοι οι άλλοι είναι καλά. Πιθανότατα θα είναι στη δωδεκάδα, θα προσπαθήσει να παίξει, αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι πόσο θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Ο Καλάθης ήταν άρρωστος, αλλά αυτά συμβαίνουν. Πάντως γενικά πάμε σε καλή κατάσταση στο ντέρμπι».

Ερωτηθείς αν η πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας για την ομάδα του και ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού παίξουν ρόλο στην ψυχολογία του σημερινού ματς, απάντησε: «Δεν ξέρω, η απάντηση θα έρθει μετά τον αγώνα».

Τέλος, για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει τον κουμπάρο του και φίλο του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ανέφερε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούμε και δεν θα είναι και η τελευταία. Δεν δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags